Legacies: Το νέο trailer έχει έναν αέρα από Vampire Diaries, Harry Potter και X-Men

Ο τηλεοπτικός διάδοχος του “The Originals” καταφτάνει
10 Οκτωβρίου 2018 16:25
Legacies: Το νέο trailer έχει έναν αέρα από Vampire Diaries, Harry Potter και X-Men

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer από τη σειρά φαντασίας Legacies, του spinoff σόου του The Originals που μας παρακινεί να γυρίσουμε στο ‘Mystic Falls’ μέσα από μία φρέσκια υπερφυσική μυθοπλασία της μικρής οθόνης.

Εδώ τον πρώτο λόγο θα έχει η ‘Hope’, η κόρη του ‘Niklaus Mikaelson’ η οποία διασώζει την κληρονομιά της οικογένειάς της ως η συνεχιστής της αρχαιότερης και πανίσχυρης γενιάς βρικολάκων, χαράσσοντας το δικό της μονοπάτι στον κόσμο της μαγείας λόγω και της ικανότητας που έχει από την γιαγιά της, αλλά και των υπερδυνάμεων της ως λυκάνθρωπος, κάτι που πήρε από την μητέρας της, ‘Hayley’.

Η Danielle Rose Russell λοιπόν, ενσαρκώνει την πρωταγωνίστρια της υπόθεσης που είναι εγγεγραμμένη στο οικοτροφείο “Salvatore”, ένα σχολείο για παιδιά με υπεράνθρωπες δεξιότητες το οποίο είδαμε τόσο μέσω του The Vampire Diaries όσο και του The Originals. Οι μαθητές του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος πρέπει να αποδεχτούν τον εαυτό τους και τις ασυνήθιστες κλίσεις τους, όπως επίσης να μπορέσουν μεταξύ άλλων, να εγκλιματιστούν και με την κοινωνία των ανθρώπων. Τα παιδιά αυτά ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξουν και με ποιον γνώμονα θα δράσουν ως τόσο ιδιαίτερες προσωπικότητες που είναι, αυτόν προς το καλό ή εκείνον προς το κακό.

Ο Matt Davis που υποδύεται τον διευθυντή του “Salvatore”, τον ‘Alaric Saltzman’ δήλωσε για τον χαρακτήρα του στο TV Guide: «Θα αναλάβει ένα νέο σύνολο ευθυνών. Ουσιαστικά έρχεται από ένα μέρος γεμάτο αγάπη. Είναι κάπου ανάμεσα στον ‘Professor X’ και τον ‘Dumbledore’».

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Jenny Boyd, Kaylee Bryant, Quincy Fouse και η Aria Shaghasemi.

Η πρεμιέρα του Legacies έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στο CW στις 25 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: