Daredevil: Η 3η σεζόν δεν θα έχει crossovers με τις άλλες MCU σειρές

Για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία των σειρών του Netflix
01 Οκτωβρίου 2018 17:07
Daredevil: Η 3η σεζόν δεν θα έχει crossovers με τις άλλες MCU σειρές

Εάν ήσασταν από τους θεατές που λατρεύουν τα crossovers των ηρώων της Marvel στις τηλεοπτικές σειρές του Netflix, καλύτερα να κρατηθείτε. Και αυτό διότι στην περίπτωση της επερχόμενης 3ης σεζόν του Daredevil θα είναι η πρώτη φορά που μια σειρά της Marvel στο Netflix δεν θα συναντηθεί με κάποια άλλη. 

Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις crossovers είδαμε στη 2η σεζόν του Daredevil με τον Punisher, του Iron Fist στη 2η σεζόν του Luke Cage, με αποκορύφωμα την μίνι-σειρά The Defenders, όπου όλοι οι ήρωες της Ν. Υόρκης συναντήθηκαν για να τα βάλουν με το Hand. Για το όραμα του 3ου κύκλου του Daredevil μίλησε ο νέος showrunner, Erik Oleson στο Screenrant λέγοντας:

Ήθελα να είναι αυτοτελής και δεν κάναμε κανένα crossover αυτή τη σεζόν. Ήθελα να επιστρέψω στους κεντρικούς χαρακτήρες και να εστιάσω στο ποιοι είναι, πριν τους συστήσω σε εξωτερικά και άλλα στοιχεία του MCU, τουλάχιστον όσον αφορά την πλευρά Netflix/Marvel. Ήθελα πραγματικά να κάνω μια προσωποκεντρική σεζόν. 

Ωστόσο, γενικότερα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν διάφοροι μικροί συνδετικοί κρίκοι με τα όσα συμβαίνουν στη Νέα Υόρκη, άλλωστε το διαφημιστικό υλικό της νέας σεζόν του Daredevil υπαινίσσεται ότι θα δούμε το Avengers Tower. 

Το Daredevil Season 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου 2018 αποκλειστικά στο Netflix.