American Horror Story: Apocalypse | Το 1ο promo μας προετοιμάζει για ένα επικό crossover

Η ένωση των ‘Murder House’ και ‘Coven’ είναι πλέον γεγονός
05 Σεπτεμβρίου 2018 18:47
American Horror Story: Apocalypse | Το 1ο promo μας προετοιμάζει για ένα επικό crossover

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο promo για την 8η σεζόν του American Horror Story του Ryan Murphy, η οποία ονομάζεται Apocalypse, και απ’ ό,τι φαίνεται δίνεται και επίσημα το πράσινο φως για την συνάντηση των χαρακτήρων του 1ου και 3ου κύκλου του επιτυχημένου σόου του FX.

Το cast των αντίστοιχων κεφαλαίων της ιστορίας ανταμώνει μέσα από μία μεγάλη μάζωξη. Έτσι γυρίζουν στα παλιά λημέρια τους οι: Connie Britton, Dylan McDermott, Emma Roberts, Evan Peters, Jessica Lange, Sarah Paulson, Kathy  Bates, Billie Lourd, Taissa Farmiga, Adina Porter, Leslie Grossman, Gabourey Sidibe, Lily Rabe, Frances Conroy, και ο Steve Nicks, με τους δρόμους τους να διασταυρώνονται στην συνέχεια που έπεται για την σειρά.

Επιπρόσθετα ο Cody Fern (Assasination of Gianni Versace) ως η ενήλικη version του ‘Michael Langdon’, του γιου του ‘Tate Langdon’ (Evan Peters) και της ‘Vivien Harmon’ (Connie Britton), θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης σκορπώντας πανικό στο διάβα του. Αναμένεται όμως και η έλευση μίας νέας μορφής εν ονόματι ‘Venable’ κάτι για το οποίο οι συντελεστές της project τηρούν σιγή ιχθύος.

Το American Horror Story: Apocalypse θα κάνει ποδαρικό στο FX στις 12 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό promo: