Rick and Morty Season 4: Για το νέο teaser το δίδυμο μεταμορφώνεται σε anime!

Κυριολεκτικά δεν τους έχετε δει ποτέ έτσι!
24 Αυγούστου 2018 20:54
Rick and Morty Season 4: Για το νέο teaser το δίδυμο μεταμορφώνεται σε anime!

Οι δημιουργοί του Rick and Morty δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν και για να κάνουν λίγο πιο υποφερτή την αναμονή για τον τέταρτο κύκλο της σειράς, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα σύντομο teaser trailer. Το παράξενο με αυτό είναι ότι μοιάζει σαν να είναι παρμένο από κάποιο ειδικό επεισόδιο της επερχόμενης σεζόν, όπου το ομώνυμο αχτύπητο δίδυμο, παρέα με τις Summer και Beth μεταμορφώνεται σε σούπερ ήρωες με το εικαστικό να θυμίζει anime! Άλλωστε, η σειρά μας έχει συνηθίσει σε "spinoff" επεισόδια όπως την παρωδία των Avengers στην 3η σεζόν με τίτλο "Vindicators 3: The Return of Worldender".

Ειλικρινά, κανείς πλέον δεν μπορεί να μαντέψει που θα μας οδηγήσει πλέον η σειρά των Dan Harmon και Justin Roiland, οι οποίοι πρόσφατα ξεκίνησαν να εργάζονται επίσημα στην 4η σεζόν, καθώς υπέγραψαν ένα τεράστιο συμβόλαιο 70 επεισοδίων με το Adult Swim.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας του Rick and Morty Season 4, αλλά με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα της σειράς αυτή μπορεί να γίνει και...την επόμενη εβδομάδα.