American Horror Story: Apocalypse | Επιστρέφουν δυο χαρακτήρες από την πρώτη σεζόν!

Στην 8η σεζόν αρκετοί συνήθεις ύποπτοι γυρίζουν μαζί στον τόπο του εγκλήματος
24 Αυγούστου 2018 14:41
American Horror Story: Apocalypse | Επιστρέφουν δυο χαρακτήρες από την πρώτη σεζόν!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Connie Britton και ο Dylan McDermott επανέρχονται δριμύτεροι στο σύμπαν φαντασίας του American Horror Story του Ryan Murphy, καθώς θα πρωταγωνιστήσουν και στον 8ο κύκλο της σειράς που τιτλοφορείται ως Apocalypse.

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ήταν εκείνοι που άνοιξαν την αυλαία της horror αυτής ανθολογίας εμφανιζόμενοι στην 1η σεζόν του σόου, με την επιστροφή τους στο εν λόγω project του FX να την περιμένει πώς και πώς πολύς κόσμος. Πάντως, το νέο κεφάλαιο που θα ξετυλιχθεί στην μικρή οθόνη θα αποτελεί ένα crossover, μία «συνάντηση κορυφής» ανάμεσα στους χαρακτήρες που μας συστήθηκαν ήδη από την αρχή της ιστορίας με το “Murder House”, και σε εκείνους που γνωρίσαμε από το “Coven”, δηλαδή από την 3η χρονιά της επιτυχημένης αυτής μυθοπλασίας.

Πέραν της Britton και του McDermott, λοιπόν, θα δούμε σε μία κοινή εμφάνιση τους: Jessica Lange, Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Emma Roberts, Taissa Farmiga, Adina Porter, Leslie Grossman, Gabourey Sidibe, Lily Rabe, Frances Conroy, και τον Steve Nicks. Επιπρόσθετα, ο Cody Fern (Assasination of Gianni Versace) εδώ θα υποδυθεί τον ‘Michael Langdon’, τον γιο του ‘Tate Langdon’ (Evan Peters) και της ‘Vivien Harmon’ (Connie Britton), ο οποίος γεννήθηκε κατά τα γεγονότα του “Murder House” και του οποίου η συμβολή αναμένεται να είναι καθοριστική όσον αφορά την τροπή που θα λάβει η επερχόμενη σεζόν του AHS. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα teaser που βγήκαν πρόσφατα:

 

Το American Horror Story: Apocalypse θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου στο FX.