Οριστικό: Το Big Bang Theory λέει "αντίο" το 2019

Εξαιτίας του Jim Parsons aka Sheldon Cooper
23 Αυγούστου 2018 19:14
Οριστικό: Το Big Bang Theory λέει

Μέσα από το δημοσίευμα του EW, έγινε γνωστό ότι το CBS μαζί με τη Warner Bros. πήραν την απόφαση να ρίξουν αυλαία στο Big Bang Theory του χρόνου, με την 12 σεζόν της σειράς να αποτελεί και το φινάλε της. Όπως αποκαλύπτεται ο λόγος που το τηλεοπτικό δίκτυο πήρε αυτή την απόφαση ήταν επειδή ο Jim Parsons, γνωστός σε όλους ως Sheldon Cooper, ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από τη σειρά και χωρίς αυτόν δεν γινόταν να συνεχιστεί. 

Η nerdy τετράδα που μας κράτησε συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια θα μας αποχαιρετήσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και παρά την κατρακύλα που πήρε η σειρά για μια μεγάλη μερίδα του κοινού της τις τελευταίες σεζόν, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι μας χάρισε άπλετες στιγμές γέλιου και ευτράπελων, πάντα βουτηγμένα στο ζουμί της pop κουλτούρας.

Η τεράστια επιτυχία του που είχε παγκοσμίως το έβαλε ψηλά στις λίστες προτιμήσεων του κοινού, αποτελώντας την κορυφαία σειρά του CBS με περίπου 20 εκατ. τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο (την περίοδο της 9ης σεζόν), ενώ έφτασε ακόμη να συγκρίνεται με τα αξεπέραστα "Φιλαράκια" (Friends). Το cast από την πλευρά του είχε και έχει τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην τηλεόραση, οι μισθοί των οποίων ξεπερνούν το $1 εκατομμύριο ανά επεισόδιο.  

Για τα καλά και τα κακά που είχε η σειρά, είναι η αλήθεια πως θα μας λείψει η παρέα των πανέξυπνων geeks του Sheldon (Jim Parsons), του Raj (Kunal Nayyar), του Howard (Simon Helberg) και Leonard (Johnny Galecki), αλλά και των έτερων ήμισυ τους στο πρόσωπο των Penny (Kaley Cuoco), Amy (Maiym Bialik) και Bernadett (Mellisa Rauch). Για αυτό και παρακάτω θα σας αφήσουμε με μερικά "best of" βίντεο με ξεκαρδιστικές στιγμές από το Big Bang Theory. 

Οι συντελεστές της σειράς υποσχέθηκαν πως ο 12ος και τελευταίος κύκλος θα κλείσει μια για πάντα την πλοκή και θα προσφέρει ένα επικό, δημιουργικό φινάλε, το οποίο μένει να δούμε. Το Big Bang Theory Season 12 θα προβληθεί το 2019 στο CBS.