Το GLOW πήρε το "πράσινο φως" και για 3ο κύκλο  

Η επίσημη ανακοίνωση του Netflix το επιβεβαιώνει

Το GLOW πήρε το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Empire, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Glow ανανεώθηκε από το Netflix και για 3η σεζόν, με το εν λόγω δίκτυο να έχει ήδη βάλει μπρος για τα τρία πρώτα επεισόδια του επόμενου κεφαλαίου της ιστορίας που εκτυλίσσεται στην δεκαετία του ‘80.

Ενώ λοιπόν, πολλά από τα σόου της διάσημης streaming πλατφόρμας να επισημοποίησαν την συνέχισή τους μέσα στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου που διοργάνωσε η Television Critics Association, για το μέλλον της παραπάνω ρετρό σειράς των Liz Flahive και Carly Mensch δεν είχε διατυπωθεί τίποτα τουλάχιστον μέχρι χθες.

Οπότε, με βάση και τις τελευταίες εξελίξεις η Alison Brie ως ‘Ruth’ και η Betty Gilpin ως ‘Debbie’ επανέρχονται δυναμικά και για έναν 3ο γύρο στην τηλεοπτική αρένα εξακολουθώντας να δίνουν τον δικό τους αγώνα ως γυναίκες-παλαιστές του wrestling εντός της λέσχης “GLOW”, αλλά και εκτός αυτής αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις ενός ανδροκρατούμενου κόσμου. Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Sydelle Noel, Britney Young, Marc Maron, Britt Baron, Kate Nash, Gayle Rankin, Kia Stevens, και η Jackie Tohn.

Το GLOW, λοιπόν, το οποίο υπήρξε υποψήφιο για οκτώ Emmy, θα ριχτεί και για 3η χρονιά στα σκοινιά του ρινγκ, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στο 2019, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία που θα επανέλθει στη μικρή οθόνη.