Το Knightfall ανανεώθηκε για 2η σεζόν και προσθέτει τον Mark Hamill στο cast

Με νέο δημιουργό συνεχίζει η ιστορική σειρά του History Channel
19 Αυγούστου 2018 18:31
Το Knightfall ανανεώθηκε για 2η σεζόν και προσθέτει τον Mark Hamill στο cast

Σύμφωνα  και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το History Channel έδωσε το πράσινο φως για τον 2ο κύκλο του μεσαιωνικού δράματος Knightfall, επιστρατεύοντας καινούργιο δημιουργό και προχωρώντας σε μία προσθήκη-έκπληξη στο cast, αυτήν του Mark Hamill!

Απ’ ό,τι φαίνεται το ιστορικό σόου με τους σταυροφόρους θα συνεχιστεί με πρωταγωνιστή τον Tom Cullen ως Ναΐτη Ιππότη και ατρόμητο πολεμιστή που έχει να αντιμετωπίσει τις ίντριγκες, τις διαπλοκές, τις συνωμοσίες και τις παρασκηνιακές κινήσεις μίας σκοτεινής εποχής με τις συναλλαγές της πολιτικής ηγεσίας και της κεφαλής του Καθολικισμού να έχουν φυσικά τον πρώτο λόγο εδώ.

Το τιμόνι του project για το 2ο κεφάλαιο της συγκεκριμένης μυθοπλασίας της μικρής οθόνης πλέον αναλαμβάνει o Aaron Helbing (The Flash), με τον Mark Hamill (The Star Wars movies) να είναι ένα από τα ονόματα που επισημοποιήθηκαν πρόσφατα όσον αφορά το επιτελείο των ηθοποιών. Ο Hamill θα υποδυθεί τον ‘Talus’ έναν σκληροτράχηλο Σταυροφόρο αξιωματικό που υπηρέτησε στους Αγίου Τόπους  συνιστώντας βετεράνο στους αλλεπάλληλους πολέμους που έγιναν για το «Βασίλειο των Ουρανών». Βάσει του concept, ο άνδρας αυτός υποτίθεται  ότι  θα φροντίσει για την στρατολόγηση νεοσύλλεκτων που προορίζονται για την περαιτέρω στελέχωση των ταγμάτων των Ιπποτών. Μεταξύ άλλων, θα δούμε και τον Tom Forbes που θα μας συστηθεί ως ο Πρίγκιπας ‘Louis’, ο ευέξαπτος γιος του Γάλλου Βασιλιά Φιλίππου Δ’, και διάδοχος του θρόνου. Η Genevieve Gaunt θα πλαισιώσει υποκριτικά το cast ως η ‘Isabella’, η κόρη του Υψηλότατου, η λεγόμενη «Λύκαινα της Γαλλίας».

Ο αντιπρόεδρος του History Channel, δήλωσε χαρακτηριστικά πάνω στα χνάρια που θα εξακολουθήσει να χαράσσει το Knightfall τουλάχιστον για μία ακόμη χρονιά στην τηλεόραση: « Εν όψει του ολοένα και αυξανόμενου ανταγωνισμού, είμαστε υπερήφανοι για την πορεία των παραγωγών μας και κυρίως  μίας δραματικής σειράς που είναι επική σε ένα πεδίο με σύνθετους χαρακτήρες. Είτε λοιπόν, πρόκειται για τους θρυλικούς  Ναΐτες Ιππότες, το συγκλονιστικό αφήγημα της φρουράς των Βαράγγων είτε για την ιστορία ενός πρώην προγράμματος σχετικού με τις ψυχροπολεμικές ερευνητικές αποστολές των Η.Π.Α. για αναζήτηση Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενων Αντικειμένων, τέτοια σόου αντανακλούν την δέσμευσή μας να φέρουμε στην ζωή σημαντικές πτυχές της ιστορίας. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους θεατές μας ένα πιο ωμό και σκοτεινό ‘Knightfall’ στην 2η σεζόν, και να καλώς ορίσουμε τον Mark στο επιτελείο μας!».