Το Castle Rock ανανεώθηκε για 2η σεζόν

Το Hulu έδωσε και επίσημα το πράσινο φως
18 Αυγούστου 2018 13:47
Το Castle Rock ανανεώθηκε για 2η σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Castle Rock βάζει μπρος και για 2ο κύκλο έπειτα και από επίσημη ανακοίνωση του Hulu, συνεχίζοντας την τηλεοπτική ανθολογία τρόμου που αντλεί υλικό από το σύμπαν των μυθιστορημάτων του Stephen King.

Η εν λόγω σειρά απ’ ό,τι φαίνεται έκανε φέτος ένα πολύ επιτυχημένο ποδαρικό στην μικρή οθόνη ήδη από το πρώτο επεισόδιο, αφηγούμενη τον μύθο ενός ακαταμάχητα γοητευτικού “μπαμπούλα” που ζωντανεύει στο πρόσωπο του Bill Skarsgard, φέρνοντας κατά πως φαίνεται τον θάνατο και την απελπισία στην φανταστική πόλη ‘Castle Rock’ που έχει γίνει μαγνήτης συμφορών.

Πάντως, οι Sam Shaw και Dustin Thomason, οι δημιουργοί του παραπάνω εγχειρήματος που έχουν εξάψει το ενδιαφέρον του κοινού με ανάλογα easter eggs, σκέφτονται όσον αφορά το 2ο μελλοντικό κεφάλαιο του Castle Rock που θα γραφτεί, να επιστρατεύσουν νέο επιτελείο ηθοποιών το οποίο θα μας πει και μία άλλη επιμέρους ανατριχιαστική ιστορία βγαλμένη μέσα από τον κόσμο του King. Βέβαια, όπως υπογράμμισε και ο Thomason, αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξαναδούμε ήδη γνωστές φιγούρες από την πρώτη χρονιά του project. Σε πρόσφατη συνέντευξη του μάλιστα στο THR, δήλωσε ειδικότερα επ’ αυτού:

«Νομίζω ότι ακριβώς όπως κάνουν και τα βιβλία, θέλουμε να εκπλήξουμε τους θεατές με τρόπους μέσα από τους οποίους διασταυρώνονται οι ιστορίες. Ακριβώς όπως τα μέρη όπου εμφανίζονται οι χαρακτήρες πολύ απροσδόκητα σε όλα τα βιβλία, αυτό είναι το είδος της ανθολογίας που θα θέλαμε να διηγηθούμε. Ένα από τα πράγματα που έχουν να κάνουν με το πολυδιάστατο σύμπαν του King είναι ότι κάτι πολύ παράξενο μπορεί να συμβεί όταν πρόκειται για τις μεθόδους με τις οποίες ξετυλίγονται οι ιστορίες, και ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν στην πορεία και εκπλήξεις από την άποψη του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η ανθολογία.

Είναι μούρλια το ότι η Kathy Bates υποδύθηκε τόσο την ‘Dolores Claiborne’ όσο και την ‘Annie Wilkes’ ειδικά όταν σκέφτεσαι περισσότερο αυτό το ζήτημα πάνω στις κινηματογραφικές διασκευές. Όμως θεωρώ ότι υπάρχει κάτι για ‘μας ώστε να είμαστε πιστοί στον τρόπο που το πετυχαίνει ο Steve στα βιβλία, το οποίο είναι σχεδόν σαν η μορφή της ανθολογίας να έχει ήδη διατυπωθεί για εμάς».