H Renee Zellweger υπέγραψε για το ‘What/If’

Θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά μυστηρίου του Netflix
19 Αυγούστου 2018 09:43
H Renee Zellweger υπέγραψε για το ‘What/If’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Renee Zellweger (Bridget Jones movies) θα είναι η συμμετοχή της στο What/If, το φρέσκο σόου μυστηρίου που έχει στα σκαριά το Netflix.

Ως δημιουργός της επερχόμενης αυτής μυθοπλασίας της μικρής οθόνης αναλαμβάνει ο Mike Kelley, γνωστός για την δουλειά του στο αστυνομικό δράμα Revenge του ABC. Η υπόθεση του project θα εστιάσει στις περιπτώσεις ευυπόληπτων ανθρώπων που προχωρούν σε ανήθικες πράξεις και στον συνακόλουθό τους αντίκτυπο, με την Renee Zellweger να πρωταγωνιστεί ως η ‘Anne’, δηλαδή ως ένα τέτοιο ενδεικτικό παράδειγμα.

Κάθε σεζόν του εν λόγω εγχειρήματος θα επικεντρώνεται σε μία επιμέρους ιστορία, ώστε να διερευνηθούν οι παράγοντες και το διαφορετικό κοινωνικοπολιτικό και πολιτιστικό πλαίσιο εξαιτίας των οποίων αποφασίζει κάποιος να προβεί σε αντίστοιχες φαύλες ενέργειες που φυσικά επιφέρουν με την σειρά τους δραστικές αλλαγές στην ζωή του.

Το What/If που αναμένεται να προβληθεί στην πλατφόρμα του διάσημου streaming δικτύου, θα απαρτίζεται από δέκα μονόωρα επεισόδια, με το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής να συντονίζουν οι Kelley, Melissa Loy(Revenge), Alex Gartner, Charles Rovin (Season of the Witch), Robert Zemeckis και ο Jack Rapke (Flight).