Το πρώτο trailer του SONA κατέφτασε και μας λέει μία διαφορετική διαστημική ιστορία

Η νέα sci-fi σειρά του Geek & Sundry θα προβληθεί στο δίκτυο Alpha
16 Αυγούστου 2018 14:26
Το πρώτο trailer του SONA κατέφτασε και μας λέει μία διαφορετική διαστημική ιστορία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του SONA, του επερχόμενου σόου επιστημονικής φαντασίας της Ashley Clements, μία παραγωγή του Geek & Sundry και του Alpha.

Απ’ ό,τι φαίνεται η παραπάνω ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα γνωστή από την συμμετοχή της στην βραβευμένη με Emmy σειρά The Lizzie Bennet Diaries και στο Edgar Allan Poe’s Murder Mystery Dinner Party , αναλαμβάνει εδώ και καθήκοντα δημιουργού.

Ο βασικός άξονας της εν λόγω φουτουριστικής διαγαλαξιακής περιπέτειας περιστρέφεται γύρω από την καπετάνιο Belyn Sona (Clements), την σκληραγωγημένη κυβερνήτη ενός διαστημόπλοιου η οποία καλείται να ανταπεξέλθει σε επικίνδυνες προκλήσεις. Μία από αυτές είναι το να διαχειριστεί το γεγονός πως η είσοδος εξωγήινων όντων στον πλανήτη μας απαγορεύεται, μιας και δεν είναι ευπρόσδεκτοι, κάτι από το οποίο δυστυχώς δεν εξαιρείται και η περίπτωση του συζύγου της που αντιμετωπίζει τις συνέπειες της δυσμενούς αυτής ρύθμισης (Brendan Bradley). Η γυναίκα αυτή καλείται να πολεμήσει για όσα αξίζουν ακόμη και κόντρα στους κανόνες που μέχρι τώρα τηρούσε αναντίρρητα. Ίσως λοιπόν, να έχει έρθει γι’ αυτήν η ώρα της φυγής σε αναζήτηση καλύτερης τύχης σε μία άλλη γωνιά του σύμπαντος.

Η πρεμιέρα του SONA το οποίο θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, έχει προγραμματιστεί στις 22 Αυγούστου του 2018 στον Alpha. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: