Ο Paul Rudd υπέγραψε για το "Living With Yourself"

Θα πρωταγωνιστήσει στην νέα κωμική σειρά του Netflix
12 Αυγούστου 2018 14:33
Ο Paul Rudd υπέγραψε για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Paul Rudd (Ant-Man and the Wasp, Wet Hot American Summer: Ten Years Later) θα ηγηθεί του cast του Living With Yourself, του φρέσκου κωμικού σίριαλ του Netflix.

Ο Rudd ο οποίος είχε ξανασυνεργαστεί με την παραπάνω streaming πλατφόρμα μέσα στα πλαίσια του Wet Hot American Summer, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με το διάσημο δίκτυο. Εδώ θα τον δούμε να ερμηνεύει έναν άνδρα που παλεύει να αλλάξει ριζικά την μέχρι τώρα προσωπικότητά τους ώστε να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Τότε λοιπόν , είναι που ανακαλύπτει ότι έχει αντικατασταθεί από μία καινούργια και πιο βελτιωμένη του εκδοχή, συνειδητοποιώντας τελικά ότι ο χειρότερος εχθρός του είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

 

Ως δημιουργός του σόου που θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια, αναλαμβάνει ο Timothy Greenberg (The Daily Show With Stewart) ο οποίος θα επωμιστεί και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού μαζί με τους υποψήφιους από την Ακαδημία, Jonathan Dayton και Valerie Faris (Little Miss Sunshine) που θα καθίσουν εν προκειμένω στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Το επαναστατικά φιλοσοφημένο και ευρηματικό project του Living With Yourself, το οποίο εν τέλει θέτει τον προβληματισμό για τα εάν όντως θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα πάνω μας ώστε να αγγίξουμε μία πιο αξιόλογη version αυτού που είμαστε, θα χρηματοδοτήσουν η Likely Story και η Jax Media.