Η Gal Gadot ίσως υποδυθεί την πασίγνωστη ηθοποιό και εφευρέτρια Hedy Lamarr

Ως δημιουργός της μίνι σειράς αναλαμβάνει η σκηνοθέτης του ‘The Affair’
07 Αυγούστου 2018 16:30
Η Gal Gadot ίσως υποδυθεί την πασίγνωστη ηθοποιό και εφευρέτρια Hedy Lamarr

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Gal Gadot είναι σε συζητήσεις για το εάν θα ερμηνεύσει την περίφημη εκπρόσωπο της υποκριτικής αλλά και επιστήμονα Hedy Lamarr στο επερχόμενο βιογραφικό δράμα το σενάριο του οποίου θα επεξεργαστεί η Sarah Treem (The Affair).

Απ’ ό,τι φαίνεται η κινηματογραφική ‘Wonder Woman’ θαυμάζει και σέβεται ως πρότυπα τις πραγματικές γυναίκες-θαύματα όπως η εν λόγω σημαντική φυσιογνωμία στον χώρο της 7ης Τέχνης αλλά και της τεχνολογίας επικοινωνιών. Η Αυστρο-εβραϊκής καταγωγής καλλονή που έμελλε να γίνει μεγάλη βεντέτα του παλιού αμερικανικού σινεμά, ξεχώρισε ιδιαίτερα για την επιτυχία που είχε η συμμετοχή της στις ταινίες Samson and Delilah και Come Live with Me. Μεταξύ άλλων όμως αποτέλεσε και πρωτοπόρος όσον αφορά την ανακάλυψη καινοτόμων μεθόδων διασποράς φάσματος, εισάγοντας επαναστατικές αλλαγές στο πεδίο των ασύρματων συνδέσεων με το λεγόμενο Σύστημα Κρυφής Επικοινωνίας, μία ευρηματική πατέντα για την οποία και εξασφάλισε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μαζί με τον συνεργάτη της και ειδικό George Antheil. Το επίτευγμα τους αυτό συνιστά πρόδρομος των σημερινών ευζωνικών δικτύων και άλλων προηγμένων εφαρμογών, αρκεί να ανατρέξουμε απλώς στο παράδειγμα του Bluetooth, του GPS και του WiFi. Η Lamarr και ο Antheil αναγνωρίστηκαν μετά θάνατον ως μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Εφευρετών, κάτι που ήρθε αρκετά καθυστερημένα, δηλαδή το 2014.

Ο Gary Levine, διευθυντής προγράμματος του Showtime δήλωσε πάνω στο όλο εγχείρημα: «Αν η Hedy Lamarr, η Gal Gadot και η Sarah Treem ‘συναντηθούν’ όλες μαζί στο Showtime, θα είμαστε περιχαρείς!».

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για το ατιτλοφόρητο αυτό project της μικρής οθόνης, επωμίζονται εν προκειμένω ο Warren Littlefield (The Handmaids Tale, Fargo), και ο σύζυγος της Gadot, ο Jaron Varsano.