Το "Time Traveler’s Wife" θα μεταφερθεί και στην μικρή οθόνη

Το HBO επιστράτευσε γι’ αυτόν το σκοπό τον σκηνοθέτη Steven Moffat
01 Αυγούστου 2018 16:59
Το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Time Traveler’s Wife πέρα από την κινηματογραφική του διασκευή που πραγματοποιήθηκε το 2009, πλέον θα αποκτήσει και την τηλεοπτική του version, αφού θα γίνει σειρά από το HBO με δημιουργό τον Steven Moffat (Doctor Who, Sherlock).

Στην τότε ταινία είχαν πρωταγωνιστήσει ο Eric Bana και η Rachel McAdams.Το φρέσκο project που θα γυριστεί, θα αντλήσει επίσης υλικό από το ομώνυμο ρομαντικό μυθιστόρημα φαντασίας της Audre Niffenegger που εκδόθηκε το 2003. Ο εν λόγω μύθος περιστρέφεται γύρω από έναν άνδρα που εξαιτίας μίας ιδιαίτερης γενετικής ανωμαλίας που έχει, σε ανύποπτη στιγμή κάνει ταξίδια στον χρόνο χωρίς να το θέλει. Η παράξενη αυτή του ιδιότητα γίνεται ο καταλύτης στην γνωριμία με την σύζυγο και κατ΄ επέκταση και την κόρη του, κρύβοντας τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες εκπλήξεις για όσα συμβαίνουν, θα συμβούν και όσα έγιναν.

Ο ίδιος ο Moffat δήλωσε χαρακτηριστικά πάνω στο όλο εγχείρημα: «Διάβασα το “Η γυναίκα του ταξιδευτή” της Audrey Niffenegger πολλά χρόνια πριν και το ερωτεύτηκα. Μάλιστα, στο ‘Doctor Who’ έγραψα ένα επεισόδιο που λεγόταν “The Girl In The Fireplace” που ήταν μία ευθεία παραπομπή ως προς αυτό. Όταν στο επόμενο βιβλίο της η Audrey είχε βάλει έναν χαρακτήρα να παρακολουθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο, συνειδητοποίησα ότι ενδεχομένως εκείνη να απευθυνόταν έτσι σε εμένα. Όλα αυτά τα χρόνια και έπειτα, η ευκαιρία του να διασκευάσω αυτό το μυθιστόρημα, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Ο θαυμαστός, καινούργιος κόσμος της μακράς τηλεοπτικής παράδοσης είναι πλέον έτοιμος για concepts τέτοιου βάθους και πολυπλοκότητας. Είναι μία ιστορία του «ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα» απλά όχι απαραίτητα με αυτήν την σειρά!».

Πίσω από την εξωτερική παραγωγή του Time Traveler’s Wife θα είναι οι Moffat, Sue Vertue και Brian Minchin για λογαριασμό της Warner Bros. Television και της Hartswood Films.