Το The Originals βαδίζει προς το οριστικό φινάλε του

Η αυλαία της 5ης σεζόν σύντομα κλείνει με τα αδέρφια  ‘Mikaelsons’ να μας αποχαιρετούν!
26 Ιουλίου 2018 17:23
Το The Originals βαδίζει προς το οριστικό φινάλε του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε νέο φωτογραφικό υλικό από τον 5ο και τελευταίο κύκλο του The Originals, του επιτυχημένου spinoff σόου του The Vampire Diaries, το οποίο μέσα από μία διαδρομή πέντε χρόνων κατάφερε να δημιουργήσει μία πολύ δυναμική σχέση με το κοινό συγκροτώντας έτσι και το δικό του ξεχωριστό fanbase.

Απ’ ό,τι φαίνεται, την 1η Αυγούστου του 2018 η οικογένεια των ‘Mikaelsons’ με το επεισόδιο “When the Saints Go Marching In”  θα πει αντίο στις περιπέτειες που έζησε στο  ‘Mystic Falls’. Οπότε από εδώ και πέρα δίνει την σκυτάλη στον τηλεοπτικό της διάδοχο, το LEGACIES, δηλαδή την δική της spinoff σειρά που θα συνεχίζει την κληρονομιά της αρχέγονης και πανίσχυρης γενιάς βρικολάκων, με την ‘Hope’ (Danielle Rose Russell) την κόρη του ‘Niklaus’ (Joseph Morgan) να πρωτοστατεί πια σε μία καινούργια ιστορία μεταφυσικού δράματος στην μικρή οθόνη. Να προσθέσουμε εδώ ότι το φρέσκο αυτό project θα κάνει ποδαρικό στο CW στις 25 Οκτωβρίου του 2018.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το cast του The Originals απαρτίζεται επίσης από τους: Daniel Gillies, Charles Michael Davis, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Riley Voelkel, Leah Pipes, Danielle Campbell, Steven Krueger και τον Yusuf Gatewood.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να ακουστεί για ύστατη φορά η αιώνια υπόσχεση του «πάντα και για πάντα» των παλιών μελών της φαμίλιας των ‘Mikaelsons’! Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τα σχετικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το TVLine από τον επίλογο της 5ης σεζόν: