Fosse/Verdon: Οι Sam Rockwell και Michelle Williams θα φορέσουν παπούτσια χορού

Θα παίξουν μαζί σ’ ένα βιογραφικό σόου
25 Ιουλίου 2018 19:02
Fosse/Verdon: Οι Sam Rockwell και Michelle Williams θα φορέσουν παπούτσια χορού

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ, Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ) και η Michelle Williams (The Greatest Showman) θα συμπρωταγωνιστήσουν στην μίνι βιογραφική σειρά Fosse/Verdon που ετοιμάζει το FX, ερμηνεύοντας τις πραγματικές φυσιογνωμίες του Bob Fosse και της Gwen Verdon, αντίστοιχα.

Το εν λόγω project των οκτώ συνολικά επεισοδίων θα βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Sam Wasson που αφορά την ζωή, την σχέση και το έργο του καλλιτεχνικού ζευγαριού που υπήρξαν ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και διάσημος χορογράφος Fosse μαζί με την θρυλική χορεύτρια του Broadway, Verdon, με σημείο αναφοράς την δημιουργικότητα και τις προσωπικές τους θυσίες για την κατάκτηση της κορυφής στο είδος τους.

Ο Steven Levenson (Dear Evan Hansen) αναλαμβάνει ως δημιουργός ενώ ο Thomas Kail (Hamilton) θα ενορχηστρώσει την δράση του όλου εγχειρήματος. Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού εν προκειμένω επωμίζεται ο Lin-Manuel Miranda σε συνεργασία και με την κόρη του Bob Fosse, Nicole Fosse,.

Τα γυρίσματα του Fosse/Verdon ξεκινούν αυτό το φθινόπωρο ενώ η προβολή του στο FX αναμένεται μέσα στο 2019.