Homecoming: Το πρώτο teaser δίνει μία γεύση από το νέο δράμα του Amazon

Η Julia Roberts πρωταγωνιστεί σε ένα σόου-πρόκληση
24 Ιουλίου 2018 18:29
Homecoming: Το πρώτο teaser δίνει μία γεύση από το νέο δράμα του Amazon

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, μέσα στα πλαίσια του San Diego Comic-Con 2018, το Amazon έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο teaser της δραματικής σειράς Homecoming, η οποία βασίζεται σε ένα podcast των Eli Horowitz και Micah Bloomberg.

Ο δημιουργός του Mr. Robot, Sam Esmail κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη εν προκειμένω, με την Julia Roberts να ηγείται του επιτελείου των ηθοποιών ως η ‘Heidi Bergman’, μία κοινωνική λειτουργός που εργάζεται σε μία υπηρεσία επανένταξης στρατιωτών στην ζωή τους ως πολίτες πια. Ωστόσο, τέσσερα χρόνια μετά η ηρωίδα έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα που άφησε πίσω της στο ίδρυμα καθώς μία στρεβλή ιστορία αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Το cast του τηλεοπτικού αυτού project συμπληρώνουν επίσης οι: Stephan James, Bobby Cannavale, Sissy Spacek, Shea Whigham, Jeremy Allen White, Alex Karpovsky, και ο Dermot Mulroney.

Η πρεμιέρα του Homecoming έχει δρομολογηθεί για τις  2 Νοεμβρίου του 2018 στο Amazon Prime Video. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: