Legacies: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει τον τηλεοπτικό διάδοχο του "The Originals"

Η κληρονομιά των ‘Mikaelsons’ διασώζεται με την ‘Hope’
24 Ιουλίου 2018 18:22
Legacies: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει τον τηλεοπτικό διάδοχο του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του LEGACIES, της spinoff σειράς του The Originals, με την επιστροφή στο ‘Mystic Falls’ να μας εισάγει σε μία νέα υπερφυσική ανθολογία της μικρής οθόνης.

Εν προκειμένω την τιμητική της θα έχει η ‘Hope’, η κόρη του ‘Niklaus Mikaelson’ η οποία αναλαμβάνει ως η συνεχιστής της παλαιότερης και ισχυρότερης γενιάς βαμπίρ, με την ίδια να ακολουθεί τον δικό της δρόμο στον χώρο της μαγείας λόγω και του χαρίσματος που έχει από την γιαγιά της, αλλά και των ιδιαίτερων υπερδυνάμεων που κατέχει ως λυκάνθρωπος από την μεριά της μητέρας της, Hayley.

Η Danielle Rose Russell υποδύεται εδώ την κεντρική ηρωίδα η οποία παρακολουθεί μαθήματα σε ένα σχολείο για παιδιά με υπεράνθρωπες ικανότητες το οποίο είδαμε τόσο μέσω του The Vampire Diaries όσο και του The Originals. Οι έφηβοι μαθητές του οικοτροφείου Salvatore πρέπει να συμφιλιωθούν με την ξεχωριστή φύση τους, αλλά και να μάθουν να ελέγχουν τις ιδιαίτερες δεξιότητές τους, όπως επίσης να καταφέρουν μεταξύ άλλων, να συμβαδίσουν και με τον έξω κόσμο. Οι νέοι αυτοί καλούνται να διαλέξουν την δική τους διαδρομή, προς το καλό ή προς το κακό.

Το cast του σόου συναπαρτίζουν επίσης οι: Jenny Boyd, Kaylee Bryant, Quincy Fouse και η Aria Shaghasemi.

Η πρεμιέρα του LEGACIES έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στο CW στις 25 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: