Deadly Class: Το πρώτο trailer παραδίδει φονικά μαθήματα

Στο σχολείο αυτό δεν ισχύουν οι συνηθισμένοι κανόνες και τεχνικές εκμάθησης
23 Ιουλίου 2018 17:50
Deadly Class: Το πρώτο trailer παραδίδει φονικά μαθήματα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το Syfy έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το Deadly Class, την τηλεοπτική διασκευή της ομώνυμης σειράς comics του συγγραφέα Rick Remender και του σκιτσογράφου Wesley Craig η οποία εκδόθηκε από την Image Comics το 2014.

Ως εξωτερικοί παραγωγοί του σόου έχουν αναλάβει οι αδερφοί Joe και Anthony Russo, δηλαδή οι σκηνοθέτες του Avengers: Infinity War. Την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου επιμελήθηκε ο Lee Toland Krieger (The Age of Adaline, Riverdale).

Η υπόθεση του project λαμβάνει χώρα το 1987 στο San Francisco και αφορά έναν άστεγο έφηβο (Benjamin Wadsworth) ο οποίος στρατολογείται από ένα μυστηριώδες ιδιωτικό σχολείο όπου οι πιο σκληροπυρηνικές οικογένειες εγκληματιών στέλνουν εκεί τους προνομιούχους γόνους τους. Στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα το αντικείμενο και ο τρόπος διδασκαλίας είναι τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι συνήθως συναντάται στον έξω κόσμο. Και οι άγριες καταστάσεις είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα!

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Benedict Wong (Doctor Strange, Electric Dreams), Lana Condor (X-Men: Apocalypse, Alita: Battle Angel), Maria Gabriela de Faria (Yo Soy Franky, Sitiados), Luke Tennie (Shock and Awe), Liam James (The Way Way Back, The Killing) και Michel Duval (Señora Acero, Queen of the South).

Το Deadly Class αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: