Η Natalie Dormer λέει ότι ξέρει τον επίλογο του Game of Thrones

Να πιστέψουμε την Margaery Tyrell;
20 Ιουλίου 2018 11:48
Η Natalie Dormer λέει ότι ξέρει τον επίλογο του Game of Thrones

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι εν όψει μίας συνέντευξης που έδωσε πρόσφατα η Natalie Dormer (Picnic at Hanging Rock) για την προώθηση του θρίλερ In Darkness όπου πρωταγωνιστεί και το οποίο επιμελήθηκε σεναριακά η ίδια, τόνισε ότι γνωρίζει για την έκβαση με την οποία θα κλείσει η αυλαία του Game of Thrones.

H διάσημη ηθοποιός η οποία στο τηλεοπτικό «Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» μας είχε συστηθεί ως η γοητευτική και σατανικά έξυπνη πριγκίπισσα ‘Margaery Tyrell’, τοποθετήθηκε όσον αφορά το φινάλε της επιτυχημένης σειράς, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα δω την επόμενη σεζόν του ‘GoT’. Κρατιέμαι από την άκρη του καθίσματός μου όπως και οποιοσδήποτε άλλος!».

Αν και υπήρξε πολύ συγκρατημένη στο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το τί ξέρει για τον 8ο και τελευταίο κύκλο του εν λόγω σόου του HBO, εντούτοις υπαινίχθηκε ότι έχει επίγνωση του τέλους που θα επισφραγίσει την ιστορία αλλά όχι και το πώς θα γίνει αυτό:

«Ξέρω ότι θα πάει από το σημείο ‘A’ στο ‘B’. Ξέρω τι είναι το σημείο ‘B’, αλλά δεν ξέρω πώς θα το οδηγήσουν εκεί. Όμως ναι ξέρω το σημείο ‘B’!». 

Λέτε να λέει αλήθεια; Πάντως, η 8η σεζόν του Game of Thrones αργεί ακόμη να κάνει ποδαρικό στην μικρή οθόνη, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019.