Πρώτες φωτογραφίες του sci-fi δράματος "The First" με τον Sean Penn

Και ξεκινάει διαστημικά ταξίδια μέσα στον γαλαξία
18 Ιουλίου 2018 09:51
Πρώτες φωτογραφίες του sci-fi δράματος

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Den of Geek, βγήκαν τα πρώτα στιγμιότυπα από το The First, την φρέσκια streaming σειρά επιστημονικής φαντασίας του Channel 4 και του Hulu σε παραγωγή της Westward Productions, όπου πρωταγωνιστεί ο Sean Penn (Milk, Mystic River).

Ο δις βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αναλαμβάνει να ηγηθεί του cast ενός σόου που αφορά την απόπειρα της ανθρωπότητας να προχωρήσει στο προσεχές μέλλον στην πρώτη επανδρωμένη αποστολή εξερεύνησης του διαστήματος με απώτερο σκοπό την εποίκιση στον πλανήτη Άρη.

Ως δημιουργός της συγκεκριμένης τηλεοπτικής μυθοπλασίας αναλαμβάνει ο Beau Willimon του House Of Cards. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά για την συμμετοχή του Penn στο όλο εγχείρημα : «Έχω τόσο βαθύ θαυμασμό για το τεράστιο ταλέντο και το εξαιρετικό έργο του Sean! Νιώθω πολύ τυχερός που συνεργάζομαι με έναν καλλιτέχνη του βεληνεκούς του!».

Πάντως, ο διάσημος αστέρας της βιομηχανίας του θεάματος έχει ξαναεμφανιστεί στην μικρή οθόνη, όπως στο Little House On The Prairie, στο Barnaby Jones, αλλά και στα κωμικά σίριαλ Friends, Two And A Half Men, καθώς και στην εκπομπή Ellen and The Larry Sanders Show.

Δίπλα του θα δούμε επίσης σε κεντρικό ρόλο και την ηθοποιό Natascha McElhone (Designated Survivor, Californication), ενώ υποκριτικά θα τους πλαισιώσουν και οι James Ransone, LisaGay Hamilton, και η Melissa George.

Η πρεμιέρα του The First  αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Hulu και στο Channel 4 στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθούν οι σχετικές λήψεις: