Doctor Who Season 11: Το νέο teaser trailer κατέφτασε και μας πάει αλλού!

Η Jodie Whittaker ηγείται της επιτυχημένης sci-fi σειράς του BBC και το απολαμβάνει!
17 Ιουλίου 2018 18:31
Doctor Who Season 11: Το νέο teaser trailer κατέφτασε και μας πάει αλλού!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το εντελώς ανανεωμένο Doctor Who, η 11η σεζόν του οποίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο BBC από φέτος το φθινόπωρο του 2018, και εδώ πια κεντρικό ρόλο θα έχει η Jodie Whittaker.

Η διάσημη ηθοποιός είναι η πρώτη γυναίκα που θα υποδυθεί τον περίφημο Δόκτωρ (The Doctor) ή Άρχοντα του Χρόνου (Time Lord), έναν ανθρωπόμορφο εξωγήινο από τον πλανήτη Gallifrey που επιχειρεί ταξίδια στο σύμπαν με το TARDIS, μία χρονομηχανή που προσιδιάζει σε μπλε, λονδρέζικο αστυνομικό θάλαμο της δεκαετίας του ‘50 και του ’60. Υποκριτικά την Jodie Whittaker θα την πλαισιώσει ένα φρέσκο cast που απαρτίζεται από τους Bradley Walsh, Tosin Cole και Mandip Gill. Όμως θα δούμε να επιστρέφει στην γνώριμη ερμηνεία της και η Sharon D Clarke.  

Ο Chris Chibnall αναλαμβάνει εν προκειμένω ως δημιουργός του ανανεωμένου πια τηλεοπτικού project Doctor Who, το οποίο επανέρχεται στην μικρή οθόνη με τον 11ο κύκλο που θα αποτελείται από δέκα ολοκαίνουργια επεισόδια. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer: