O Joss Whedon επιστρέφει στη μικρή οθόνη με νέα σειρά στο HBO

Ετοιμαστείτε για το βικτοριανό γκανγκστερικό σόου "The Nevers"
15 Ιουλίου 2018 14:27
O Joss Whedon επιστρέφει στη μικρή οθόνη με νέα σειρά στο HBO

Δυναμική επιστροφή στη μικρή οθόνη αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο Joss Whedon, αφού η νέα του σειρά αποκτήθηκε από το HBO, νικώντας το Netflix στις διαπραγματεύσεις, όπως μεταδίδει το THR. Ο λόγος για το The Nevers ένα γκανγκστερικό σόου επιστημονικής φαντασίας που ασχολείται με μια ομάδα βικτοριανών γυναικών, οι οποίες με τις ασυνήθιστες υπερφυσικές δυνάμεις τους θα παλέψουν ενάντια στους αντιπάλους τους για να αλλάξουν τον κόσμο.  Ο σκηνοθέτης του Avengers θα έχει καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού, showrunner, σεναριογράφου και σκηνοθέτη. 

Ο συνδημιουργός των Agents of S.H.I.E.L.D., Buffy The Vampire Slayer και Firefly, μίλησε για το νέο του project: 

To The Nevers είναι πιθανώς το πιο φιλόδοξο project που έχω κάνει ποτέ μου. Πάει πολύς καιρός από τότε που δημιούργησα έναν εντελώς νέο φανταστικό κόσμο. 

Η νέα πιο ευρεία στρατηγική του HBO με σκοπό να ανταγωνιστεί τους γίγαντες των Netflix και Amazon, του έχει αποφέρει μέχρι στιγμής δύο νέες original σειρές επιστημονικής φαντασίας από καταξιωμένους ανθρώπους του είδους. Μια το The Nevers και η άλλη το Demimonde του J.J. Abrams, που και αυτός κάνει την δημιουργική επιστροφή του στην TV από την εποχή του Alias

Δυστυχώς, ακόμη δεν είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το The Nevers, ούτε το πόσα επεισόδια θα αποτελείται ούτε το πότε θα κάνει πρεμιέρα στο HBO.