House of Cards: Η Robin Wright σπάει τη σιωπή της για τον Kevin Spacey

"Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο πέραν των γυρισμάτων"
09 Ιουλίου 2018 16:33
House of Cards: Η Robin Wright σπάει τη σιωπή της για τον Kevin Spacey

Μια από τις σειρές που χτυπήθηκαν βαρύτατα από τις αποκαλύψεις περί σεξουαλικών επιθέσεων στο Χόλιγουντ είναι το House of Cards, το οποίο όταν επιστρέψει για την 6η σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετικό. Και αυτό διότι απολύθηκε ο πρωταγωνιστής της σειράς, Kevin Spacey που υποδυόταν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Frank Underwood και μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι ο χαρακτήρας θα ξεγραφτεί από τη συνέχεια του σόου, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη με ποιον τρόπο. 

Η νέα πρωταγωνίστρια του House of Cards, Robin Wright, που ουσιαστικά -υποδυόμενη την σύζυγο του Frank, Claire Underwood- ανέλαβε τα ηνία τόσο του Λευκού Οίκου όσο και της σειράς, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλάει για τον Spacey στη νέα της συνέντευξη στο Today Show:

Θαρρώ πως όλοι ήμασταν έκπληκτοι σαφώς και εν τέλει θλιμμένοι. 

Σε άλλη ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το εάν το Netflix έπραξε σωστά με το να κόψει κάθε σχέση με τον δις βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό απάντησε:

Δεν ξέρω πως να σχολιάσω επ' αυτού, αλλά νομίζω ότι εκείνο τον καιρό το σοκ ήταν τόσο έντονο σε όλη τη χώρα για πολλούς λόγους και πολλές υποθέσεις, πολλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι όλοι ένιωσαν πως ήταν σεβαστό να γίνει ένα βήμα πίσω. 

Έπειτα, η Wright ερωτάται αν ο επί πέντε σεζόν συμπρωταγωνιστής της είχε δώσει κάποια προειδοποιητικά σημάδια που πρόδιδαν μια τέτοιου είδους συμπεριφορά και απαντά:

Ήμασταν πραγματικά συνάδελφοι, ποτέ δεν συναναστραφήκαμε εκτός δουλειάς. Ήταν μια αμοιβαία σεβαστή και επαγγελματική σχέση. Ήταν πάρα πολύ καλός μαζί μου. Ποτέ δεν ήταν ασεβής. Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία. Αυτό είναι και το μόνο πράγμα που αισθάνομαι ότι έχω το δικαίωμα να πω. Δεν έχω ακούσει νέα του και δεν ξέρω καν πως να τον προσεγγίσω. 

Η σχέση του όμως προφανώς πάγωσε μετά την απόφαση του Netflix να κόψει κάθε δεσμό με τον Spacey και δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για του είδους της σχέσης που είχανε:

O Kevin και εγώ γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο στο διάστημα μεταξύ του 'action και του 'cut'. Δεν τον ήξερα σαν άνθρωπο...ήξερα μόνο πόσο απίθανος τεχνίτης είναι στη δουλειά του. 

Το House of Cards Season 6 θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο χειμώνα στο Netflix.