The Night Manager: Ο Charles Cumming θα γράψει το σενάριο της 2ης σεζόν

Ο βρετανός συγγραφέας αστυνομικού μυθιστορήματος θα συνεχίσει την ιστορία
05 Ιουλίου 2018 14:39
The Night Manager: Ο Charles Cumming θα γράψει το σενάριο της 2ης σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Charles Cumming, ο βρετανικής καταγωγής συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας, θα επιμεληθεί το σενάριο του 2ου κύκλου του The Night Manager. Στο εν λόγω project της The Ink Factory που αποτελεί διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του John Le Carré, ο Cumming θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον ανερχόμενο συνάδελφό του, τον Matthew Orton.

Μάλιστα σε συνέντευξή του στην Daily Mail, ο Cumming είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ο Le Carré δεν είχε επιτρέψει ποτέ πριν να διασκευαστεί κάποιο sequel των ιστοριών του που μεταφέρθηκαν στο σινεμά ή στην τηλεόραση. Οπότε δουλειά μας είναι να γράψουμε μία σεζόν που θα είναι ακόμη καλύτερη από την πρώτη, αλλά θα μείνει και πιστή στο ύφος του κόσμου και των χαρακτήρων που έπλασε ο Le Carré. Το μόνο που μου επιτρέπεται να πω είναι ότι ο Le Carré έχει δώσει τις ευλογίες του για το εγχείρημα. Και οι τέσσερις μας σεναριογράφοι έχουμε ορκιστεί να παραμείνουμε σιωπηλοί. Κάποια πρόσωπα που έχει γνωρίσει και αγαπήσει το κοινό θα επιστρέψουν, άλλα πάλι όχι.

Οι τοποθεσίες των γυρισμάτων θα είναι πολυτελείς, η πλοκή συναρπαστική όπως άλλωστε και η θεματική που υπαγορεύει η μυθοπλασία που εμπνεύστηκε ο Le Carr. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά από άποψη των προσδοκιών του κοινού. Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες αυτές, και ελπίζουμε να τις ξεπεράσουμε ».

Όμως και η δημιουργός της σειράς, Susanne Bier, δήλωσε ότι η συνέχεια «αναπτύσσεται κάπως αργά» αλλά αυτό συμβαίνει διότι οι συντελεστές του σόου επιθυμούν να σιγουρευτούν ότι η 2η σεζόν θα είναι αντάξια της προηγούμενης, την υπόθεση της οποίας είχε επιμεληθεί ο David Farr.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τα βασικά μέλη του cast του The Night Manager ήταν οι: Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Olivia Colman και η Elizabeth Debicki.