I Am the Night: Βγήκε το πρώτο trailer για την μίνι σειρά της Patty Jenkins

O Chris Pine πρωταγωνιστεί σε ένα αγωνιώδες δράμα
03 Ιουλίου 2018 18:25
I Am the Night: Βγήκε το πρώτο trailer για την μίνι σειρά της Patty Jenkins

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η TNT έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του I Am the Night, του σόου που σκηνοθετεί η Patty Jenkins (Wonder Woman, Wonder Woman 1984) και στο οποίο ο Chris Pine (Wonder Woman 1984, Star Trek movies) ερμηνεύει κεντρικό ρόλο.

Το εν λόγω τηλεοπτικό project το οποίο θα απαρτίζεται από έξι επεισόδια αφορά την αληθινή ιστορία της Fauna Hodel (India Eisley), μίας κοπέλας  που αμέσως μετά την γέννησή της είχε δοθεί παράνομα για υιοθεσία. Η ηρωίδα ξεκινά να διερευνά τα μυστικά του παρελθόντος της, ακολουθώντας ένα τρομακτικό μονοπάτι που την οδηγεί στον διαβόητο γυναικολόγο του Hollywood, Dr. George Hodel (Jefferson Mays), τον άνθρωπο που εμπλέκεται σε μία από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις στον χώρο του θεάματος.

Ο Pine ενσαρκώνει τον Jay Singletary, έναν πρώην πεζοναύτη και μετέπειτα ρεπόρτερ που θα προσπαθήσει να συμβάλλει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Yul Vazquez (Captain Phillips), Justin Cornwell (Training Day, We Are Boats), Dylan Smith (Maze Runner: The Death Cure, Lemonade), Jay Paulson (Mad Men), Golden Brooks (Girlfriends), Leland Orser (Berlin Station).

Το σενάριο υπογράφουν οι Sam Sheridan (A Fighter’s Heart, The Disaster Diaries) και Monica Beletsky (Fargo, Parenthood).

Η πρεμιέρα του I Am the Night αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο TNT τον Ιανουάριο του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: