Ο Ebon Moss-Bachrach υπέγραψε για την συμμετοχή του στο "NOS4A2"

Ο “Micro” του ‘The Punisher’ έγινε μέλος του cast στο νέο horror σόου του AMC
30 Ιουνίου 2018 17:01
Ο Ebon Moss-Bachrach υπέγραψε για την συμμετοχή του στο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Ebon Moss-Bachrach, ο πρωταγωνιστής του The Punisher, θα αποτελέσει τον έναν από τους τρεις κύριους χαρακτήρες του NOS4A2, της καινούργιας σειράς τρόμου του AMC.

Οι άλλοι δύο συνάδελφοί του που έχουν ήδη υπογράψει για τις κεντρικές ερμηνείες είναι η Virginia Kull (Gracepoint, The Looming Tower, Mr. Mercedes, Big Little Lies) και ο Olafur Darri Olafsson. Το εν λόγω project αντλεί υλικό από το ομώνυμο bestseller μυθιστόρημα του Joe Hill, έναν συγγραφέα-μετρ σε ιστορίες τρόμου μετά τον Stephen King.

Η υπόθεση του έργου λοιπόν, εστιάζει σε μία νεαρή καλλιτέχνιδα εν ονόματι ‘Vic McQueen’, η οποία ανακαλύπτει ότι έχει μία περίεργη υπερφυσική σύνδεση τον ‘Charlie Manx’, έναν φαινομενικά φυσιολογικό άνδρα ο οποίος όμως τρέφεται με ψυχές παιδιών και φυλάει τα λείψανά τους σε ένα ανατριχιαστικό χωριό, γνωστό και ως “Christmasland”. Η ηρωίδα θα προσπαθήσει να νικήσει τον ‘Manx’ και να σώσει τα υποψήφια θύματά του παλεύοντας παράλληλα να διατηρήσει την ψυχική της ακεραιότητα.

Ο Moss-Bachrach και η Kull θα υποδυθούν τους γονείς της κοπέλας που δουλεύουν ως εργάτες, ενώ ο Olafsson θα ενσαρκώσει τον ‘Bing Partridge’ ο οποίος σύμφωνα και με το Deadline περιγράφεται ως: «ως ένας σκληρά εργαζόμενος με μυστηριώδες παρελθόν και εξαιρετική αντίληψη».

Πίσω από την παραγωγή της παραπάνω τηλεοπτικής μεταφοράς βρίσκεται η AMC Studios και η Tornante Television.  Ως δημιουργός του σόου θα αναλάβει ο Jami O’Brien (Fear the Walking Dead), ο οποίος θα επωμιστεί και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού μαζί με τον Joe Hill και την Lauren Corrao. Το NOS4A2 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη του χρόνου, χωρίς να έχει οριστεί ακόμη επίσημη ημερομηνία από το δίκτυο.