Better Call Saul Season 4: Ένας ακόμη χαρακτήρας του Breaking Bad θα εμφανιστεί

Ποιος θα είναι όμως;
24 Ιουνίου 2018 20:01
Better Call Saul Season 4: Ένας ακόμη χαρακτήρας του Breaking Bad θα εμφανιστεί

Όσο περνούν οι σεζόν τόσο το Better Call Saul έρχεται πιο κοντά στο Breaking Bad, μιας και αποτελεί prequel του και επομένως θα βλέπουμε περισσότερους αγαπημένους χαρακτήρες να ξεπηδούν σε αυτό. Ξεκινήσαμε με τον Mike, τον Hector και τον Tuco και στην προηγούμενη σεζόν είδαμε τον ένα και μοναδικό Gus Fring. Ένας πολύ σημαντικός χαρακτήρας του Breaking Bad θα κάνει την εμφάνιση του στην 4η σεζόν του Better Call Saul. Την είδηση έβγαλε ο δημιουργός της σειράς, Vince Gilligan, κατά τη διάρκεια ενός Masterclass panel, με τον ίδιο να κρατάει σιγή ιχθύος για το ποιος χαρακτήρας θα είναι αυτός.

Σαφώς και ανέφερε ότι οι fans θα ευχαριστηθούν ιδιαιτέρως την εν λόγω προσθήκη στο σόου. Μιλώντας για την 4η σεζόν είπε: 

Στη Season 4 γίνεται πιο σκοτεινή και πιο πλούσια. Ακόμη διατηρεί το χιούμορ της, αλλά στο διάγραμμα Venn των BrBad και Better Call Saul, η επικάλυψη στο κέντρο γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. 

Οι fans της σειράς είναι ξεκάθαρο πως λαχταρούν για την επιστροφή του αγαπητού Jesse Pinkman, που τον υποδύθηκε ο Aaron Paul και έτσι να δούμε πως κατέληξε ο Jessie στην κατάσταση που τον βρίσκουμε στο Breaking Bad. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες εικασίες που θέλουν να εμφανίζεται ο γαμπρός του Walter White και DEA Agent, Hank Schrader, τον οποίο υποδύθηκε ο Dean Norris. 

Λίγος καιρός απέμεινε για να δούμε ποιος εν τέλει θα εμφανιστεί μιας και το Better Call Saul Season 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου.