Το The Terror ανανεώθηκε και για 2η σεζόν

Η μίνι-σειρά του AMC εμπλουτίζεται με μία νέα ιστορία τρόμου και μυστηρίου
24 Ιουνίου 2018 15:06
Το The Terror ανανεώθηκε και για 2η σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το AMC έδωσε και επίσημα το πράσινο φως για τον 2ο κύκλο του The Terror, ο οποίος πλέον θα μας εισάγει σε έναν εντελώς διαφορετικό σκοτεινό μύθο μυστηρίου.

Πέρα από την νέα του πλοκή το σόου θα έχει και καινούργιους δημιουργούς. Μετά λοιπόν από την 1η σεζόν που εστίασε στην περίεργη εξαφάνιση του ‘Erebus’ και του ‘Terror’, δύο ερευνητικών πλοίων του βασιλικού ναυτικού της Αγγλίας στην Αρκτική, τώρα πια θα παρακολουθήσουμε μία άλλη υπόθεση να ξετυλίγεται επί της μικρής οθόνης. Στο επίκεντρο αυτής θα βρίσκεται η περιοχή της Νότιας Καλιφόρνιας, και συγκεκριμένα ένα πνεύμα που στοιχειώνει τα στρατόπεδα αναγκαστικού εγκλεισμού και μετεγκατάστασης Ιαπώνων κατοίκων αμερικανικού εδάφους οι οποίοι είχαν οδηγηθεί εκεί επί Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο David Kajganich που σκηνοθέτησε την 1η σεζόν του The Terror, δεν θα επανέλθει την επόμενη χρονιά, αλλά με βάση και αναφορές του Variety θα αντικατασταθεί από τον Alexander Woo (True Blood) και τον Max Borenstein (Kong: Skull Island, Godzilla).