Castle Rock: Η παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς θα γίνει στο San Diego Comic-Con

Λίγες μόνο ημέρες πριν την προγραμματισμένη προβολή του στο Hulu
20 Ιουνίου 2018 15:52
Castle Rock: Η παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς θα γίνει στο San Diego Comic-Con

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση ότι όσοι παρευρεθούν στο San Diego Comic Con θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι το πιλοτικό επεισόδιο του Castle Rock, της νέας σειράς τρόμου του Hulu η οποία θα αφορά το ζωντάνεμα κάποιων εκ των πιο γνωστών μυθοπλασιών του Stephen King σε ένα σύμπαν.

Στο τηλεοπτικό αυτό εγχείρημα, η ομώνυμη φανταστική πόλη του Maine, θα φιλοξενήσει αρκετές χαρακτηριστικές φιγούρες που ξεπηδούν μέσα από τα βιβλία του διάσημου συγγραφέα όπως είναι το The Body”, το “Cujo”, το “The Dead Zone” κ.ά.

Κανονικά λοιπόν, ενώ το σόου έχει δρομολογηθεί να κάνει το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη στις 25 Ιουλίου του 2018, εντούτοις εν όψει του San Diego Comic Con που θα διεξαχθεί από τις 19-22 Ιουλίου κάποιοι από το κοινό θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν νωρίτερα το πώς θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Μέσα στα πλαίσια της εν λόγω διοργάνωσης, το panel αυτό του Hulu θα βρίσκεται στο Ballroom 20, με βασικά μέλη από το cast του όλου project, μεταξύ των οποίων θα είναι η Sissy Spacek και ο Bill Skarsgård, που υποδύθηκε μαεστρικά τον Pennywise στο IT.

Το δίκτυο σκοπεύει μάλιστα να δημιουργήσει την θετικότερη εντύπωση όσον αφορά την αρχική γνωριμία του κόσμου με το Castle Rock, ώστε να μείνει «ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο τρομερές εμπειρίες, με τον καλύτερο τρόπο».