Luther: Το πρώτο teaser trailer της 5ης σεζόν δίνει πόνο

Ο Idris Elba επιστρέφει στον ρόλο του διάσημου Βρετανού ντετέκτιβ
19 Ιουνίου 2018 12:35
Luther: Το πρώτο teaser trailer της 5ης σεζόν δίνει πόνο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Digital Spy, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για τον 5ο κύκλο του Luther, του επιτυχημένου αστυνομικού δράματος του BBC One που επανέρχεται στην μικρή οθόνη με τέσσερα νέα επεισόδια και υπόσχεται να δώσει πόνο!

Ο Idris Elba αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο του επιθεωρητή ‘John Luther’ και συναντά για ακόμη μία φορά την απίθανη σύμμαχο του και κατά συρροή δολοφόνο ‘Alice Morgan’. Η Ruth Wilson που την είχε ερμηνεύσει, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην Independent:

«Δεν ξέρετε τι σας περιμένει! Η Alice επιστρέφει για τα καλά και γυρίζει πίσω για να εκδικηθεί».

Θα δούμε όμως και άλλα γνώριμα μέλη του cast όπως τους: Dermot Crowley, Patrick Malahide, και τον Michael Smiley. Μέσα στις καινούργιες προσθήκες του επιτελείου των ηθοποιών συμπεριλαμβάνεται και αυτήν της Wunmi Mosaku που θα υποδυθεί την νεοαφιχθείσα συνάδελφο του ‘Luther’ εν ονόματι Catherine Halliday.

Πέρυσι ο δημιουργός του σόου, Neil Cross είπε σε συνέντευξή του στο Digital Spy:

Ο Idris και εγώ είχαμε συζητήσει σοβαρά για το τι θέλαμε να κάνουμε και αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι η 5η σεζόν θα είναι τεράστια. Πρόκειται να είναι ό,τι πιο μεγάλο έχουμε κάνει. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με το σενάριο και την ιστορία. Ο Idris και εγώ ξέρουμε πολύ καλά ότι όποτε τελειώνουμε έναν κύκλο είναι σαν να λέμε “Αυτό είναι!”.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη σύνοψη της 5ης σεζόν του Luther και να δείτε το πρόσφατο teaser: «Όταν οι ζοφερές σκιές του Λονδίνου γεννούν έναν νέο εφιάλτη, ο ντετέκτιβ ‘John Luther’ πρέπει να διαχειριστεί και πάλι τα βάθη της ανθρώπινης εξαχρείωσης. Καθώς μία σειρά κτηνωδών φόνων γίνεται ολοένα και πιο ριψοκίνδυνη, ο ‘Luther’ και η καινούργια του εκπαιδευόμενη, η ‘Catherine Halliday’ μπλέκονται σε έναν ιστό αληθινών και παραπλανητικών στοιχείων που φαίνεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να προστατέψουν μία ανείπωτη φρίκη.

Αλλά ακόμη και όταν η υπόθεση τον φέρνει πιο κοντά από ποτέ στη φύση του αληθινού κακού, ένας διστακτικός ‘Luther’ πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του δικού του παρελθόντος. Βαδίζοντας πίσω στη πρώτη γραμμή, πρέπει να διαλέξει ποιον να προφυλάξει ... και ποιον να θυσιάσει. Όποια και αν είναι η επόμενή του κίνηση, θα επιφέρει καταστροφικές συνέπειες για όσους τον περιτριγυρίζουν και θα αλλάξει τον ‘John Luther’ για πάντα».

Ακόμη δεν έχει δοθεί επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για το Luther Season 5