Η Millie Bobby Brown διέγραψε τον λογαριασμό της στο Twitter

Η πρωταγωνίστρια του Stranger Things δέχθηκε online εκφοβισμό
15 Ιουνίου 2018 12:09
Η Millie Bobby Brown διέγραψε τον λογαριασμό της στο Twitter

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Comic Book, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Millie Bobby Brown, η 14χρονη πρωταγωνίστρια του Stranger Things, διέγραψε τον λογαριασμό της στο Twitter αφού έγινε αποδέκτης online εκφοβισμού εξαιτίας του οποίου διαδόθηκε για την νεαρή μία σειρά ομοφοβικών memes.

Αφού έγινε η αρχή από κάποιον χρήστη, έπειτα ακολούθησαν και άλλοι με παρόμοια κακεντρεχή σχόλια κάτω από φωτογραφίες της Brown εξαπολύοντας μία άδικη και μικροπρεπή επίθεση εναντίον της. Πολλά από αυτά τα tweets έχουν διαγραφεί, αλλά δυστυχώς για όσο διάστημα υπήρχαν, βρέθηκαν άτομα που τα αναπαρήγαγαν και καταδείκνυαν την ηθοποιό ως ομοφοβική.

Ο λόγος για τον οποίο πυροδοτήθηκε όλη αυτή η παράλογη αντίδραση παραμένει άγνωστος. Ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι ξεκίνησε από ένα  “inside joke” μεταξύ μελών της LGBTQ κοινότητας στο Twitter κάτι που δεν έχει εξακριβωθεί όμως.

Να σημειωθεί εδώ ότι η μικρούλα ‘Eleven’ ποτέ της δεν έχει εκφράσει κάποιο ομοφοβικό σχόλιο, ενώ μάλιστα στηρίζει ανοιχτά την παραπάνω κοινότητα και το κίνημα GLAAD’s Together. Η Brown διαθέτει και έναν άλλον ξεχωριστό λογαριασμό στο Twitter ο οποίος προς το παρόν δεν έχει απενεργοποιηθεί από την ίδια. Εκεί εξακολουθεί να ποστάρει τακτικά μηνύματα αγάπης και θετικής σκέψης, προσθέτοντας πολλές φορές και το “@Milliestopshate”. Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει η απόφασή της να απέχει από το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πάντως η πλειονότητα του κόσμου τάχθηκε υπέρ της Millie εξωτερικεύοντας την δυσαρέσκειά τους για τις προαναφερθείσες αναρτήσεις.