Ο George R.R. Martin προτείνει τίτλο για την prequel σειρά του Game of Thrones!

Μπορείτε να μαντέψετε τι έχει κατά νου;
11 Ιουνίου 2018 16:10
Ο George R.R. Martin προτείνει τίτλο για την prequel σειρά του Game of Thrones!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο George R.R. Martin έχοντας δώσει και εκείνος την έγκρισή του για το prequel σόου του Game of Thrones που ετοιμάζει το HBO, προτείνει τίτλο για το εν λόγω project!

Ο εμπνευστής του φανταστικού έπους «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» γράφοντας και στην δική του ιστοσελίδα επαινετικά λόγια για την δημιουργό του επερχόμενου τηλεοπτικού εγχειρήματος που έρχεται να διαδεχτεί το GoT, Jane Goldman (X-Men: First Class), τόνισε ότι και η ίδια έχει κάποιες ιδέες. Όσο για εκείνον, είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω συμβουλευτεί όλους τους σεναριογράφους από όλα τα σόου διαδοχής του ‘GoT’και έχοντας επισκεφθεί αρκετούς από αυτούς στο Santa Fe για μία μακρά συζήτηση, έχουμε ανταλλάξει emails, κείμενα και κλήσεις, οπότε σίγουρα συμμετέχω σε αυτό. Αλλά πραγματικά, τα εύσημα εδώ πρέπει να πάνε στην Jane... Και ναι, προτού ρωτήσετε, συνεχίζεται η δουλειά για το ‘Winds of Winter’ και παραμένει κορυφαία μου προτεραιότητα. Είναι γελοίο να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Αν δεν ήμουν απασχολημένος με τους ‘Winds’, δεν νομίζετε ότι θα έγραφα τουλάχιστον ένα ή και περισσότερα από αυτά τα πιλοτικά επεισόδια εγώ ο ίδιος; Δεν είναι δα λες και δεν έχω γράψει ποτέ για την τηλεόραση!».

Όσον αφορά το τι θα πρότεινε ο Martin ως τίτλο για την συνεργασία του αυτή με την Goldman, υπογράμμισε:

«Θα ψήφιζα το ‘The Long Night’, που τα λέει όλα από μόνο του, αλλά θα με εξέπληττε αν καταλήγαμε όντως σε αυτό! Κατά πάσα πιθανότητα το HBO θα ήθελε να δουλέψουμε μία φράση όπου θα υπάρχει κάπου εκεί και το  ‘Game of Thrones’!».

Τέλος, ο Martin αποκάλυψε ότι ένα από τα άλλα τέσσερα concept έχει απορριφθεί από το δίκτυο, όμως τα τρία υπόλοιπα εξακολουθούν να στέκουν ακόμη σαν υποψήφια που αναμένεται να εγκριθούν για να ξεκινήσει η παραγωγή τους.