Game of Thrones: Επίσημη η prequel σειρά που θα μας πάει χιλιάδες χρόνια πίσω!

Το HBO παρήγγειλε το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο
10 Ιουνίου 2018 15:56
Game of Thrones: Επίσημη η prequel σειρά που θα μας πάει χιλιάδες χρόνια πίσω!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Verge, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το HBO προχωράει πλέον και επίσημα στον διάδοχο του Game of Thrones, το νέο φανταστικό έπος που πρόκειται να προβληθεί στην μικρή οθόνη.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα εγκρίθηκε από το δίκτυο ανάμεσα σε πέντε υποψήφια, με το HBO να έχει ήδη παραγγείλει το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο του εν λόγω prequel σόου, τα τεκταινόμενα του οποίου θα διαδραματίζονται χιλιάδες χρόνια πριν από όσα είδαμε να συμβαίνουν στο τηλεοπτικό έπος από το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου.

Φυσικά, ο George R.R. Martin θα αναλάβει εν προκειμένω ενεργό ρόλο, επωμιζόμενος καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού μαζί με τους Daniel Zelman και Vince Gerardis. Στο όλο project ως δημιουργός θα συμμετέχει η σεναριογράφος Jane Goldman (X-Men: First Class,X-Men: Days of Future Past, Kick-Ass, Kingsman: The Secret Service, Stardust).

Το HBO ανέφερε σε σχετική του ανακοίνωση:

«Εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του ‘Game of Throne’s και καταγράφει την… κάθοδο του κόσμου από τη χρυσή εποχή των ηρώων στην πιο σκοτεινή του ώρα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Westeros μέχρι την αληθινή προέλευση των White Walkers, και τα μυστήρια της Ανατολής μέχρι τους Starks του θρύλου ... δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε πως ξέρουμε».

Πέρα από την Goldman, άλλοι σεναριογράφοι που δουλεύουν πάνω σε πιθανές εκδοχές spinoff όσον αφορά το Game of Thrones είναι οι: Max Borenstein, Brian Helgeland, Carly Wray, και ο Bryan Cogman.

Ο πραγματικός πυρήνας της σειράς που είναι στα σκαριά δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Ο Martin ξεκαθάρισε ότι κανένας από το υπάρχον βασικό cast του GoT δεν θα εμπλακεί στις παραπάνω prequel μυθοπλασίες. Επιπλέον, διέψευσε τις θεωρίες των fans ότι θα δούμε κάτι σχετικά με τους Targaryen όπως π.χ. τον ‘Aegon του Κατακτητή’ αλλά απέκλεισε επίσης και το ενδεχόμενο να παρακολουθήσουμε κάτι που άπτεται της εξέγερσης του Robert Baratheon.

Το ατιτλοφόρητο ακόμη prequel που θα ακολουθήσει αφού πρώτα ολοκληρωθεί και ο 8ος κύκλος του Game of Thrones το 2019, κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματεύεται τα όσα έλαβαν χώρα την περίοδο κατά την οποία αρχίζει η ειρήνη που σύναψαν οι "Πρώτοι Άνθρωποι" με τα "Παιδιά του Δάσους", και θα φτάσει έως την λεγόμενη την "Πρώτη Μεγάλη Νύχτα" και την έλευση των White Walkers.