Sharp Objects: Στο επίσημο trailer τα πάντα βαδίζουν στην κόψη ενός ξυραφιού

Η Amy Adams θα προσπαθήσει να λύσει το κουβάρι ενός σκοτεινού μυστηρίου
07 Ιουνίου 2018 07:32
Sharp Objects: Στο επίσημο trailer τα πάντα βαδίζουν στην κόψη ενός ξυραφιού

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκε το πρώτο επίσημο πλήρες trailer για το Sharp Objects, την καινούργια σειρά μυστηρίου του HBO όπου πρωταγωνιστεί η υποψήφια για Όσκαρ, Amy Adams (Arrival, American Hustle, Justice League).

Το σόου που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, συνιστά μία τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Gillian Flynn της συγγραφέως του ‘Gone Girl’ και τουDark Places’. Εδώ θα δούμε να ξετυλίγεται το κουβάρι του παρελθόντος της Camille Preaker (Adams), μίας ρεπόρτερ που επιστρέφει στην μικρή πόλη απ’ όπου κατάγεται για να πραγματοποιήσει δημοσιογραφική έρευνα σχετικά με τους φόνους δύο ανήλικων κοριτσιών και να αντιμετωπίσει όσα την στοιχειώνουν από παλιά. Έχοντας βιώσει μία πολύ ψυχοφθόρα κατάσταση, θα πιάσει τον εαυτό της να ταυτίζεται με τα θύματα των ανθρωποκτονιών καθώς παλεύει να βρει την άκρη με την περίεργη εξαφάνισή τους.

Δημιουργός της μίνι σειράς είναι η Marti Noxon (Dietland, UnREAL, Code Black) η οποία έχει γράψει μαζί και με την Gillian Flynn τους διαλόγους. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Jean-Marc Vallée. Το cast συγκροτούν ακόμη οι: Patricia Clarkson, Chris Messina, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins, Matt Craven, Henry Czerny, Taylor John Smith, Sophia Lillis, και η Madison Davenport.

Το Sharp Objects θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην μικρή οθόνη στις 8 Ιουλίου του 2018 μέσω του ΗΒΟ. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: