Η Amazon έρχεται για να σώσει το "The Expanse"

Σε συνομιλίες για την τέταρτη σεζόν
22 Μαΐου 2018 08:30
Η Amazon έρχεται για να σώσει το

Μετά την εγκατάλειψη της σειράς επιστημονικής φαντασίας “The Expanse” από το δίκτυο Syfy, οι fans έχουν επιδοθεί σε μία εκστρατεία για να σώσουν την αγαπημένη τους σειρά, ελπίζοντας στη σωτηρία από κάποιο άλλο δίκτυο.

Η τακτική αυτή φαίνεται να έχει αποτέλεσμα, αφού σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, η Amazon είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία συνέχισης του "The Expanse" για μια τέταρτη σεζόν. Ούτε η Amazon αλλά ούτε και η παραγωγός Alcon έχουν προβεί σε δηλώσεις, ενώ τονίζεται από τα μέσα πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμα.

Την περιπλοκότητα του εγχειρήματος έχει να περιπλέξει ακόμα παραπάνω το streaming, αφού στις ΗΠΑ τα on-demand streaming δικαιώματα της σειράς τα έχει η Amazon, ενώ στην παγκόσμια αγορά διατίθεται από τη νέμεσις της, Netflix. Επομένως μία συμφωνία για τέταρτη σεζόν από την Amazon είτε θα έπρεπε να έρθει αποκλειστικά στο Amazon Prime Video είτε να αποδεχθεί η Amazon να υποστηρίξει τον ανταγωνιστή της.