The Hunt: Ο Jordan Peele θα δοκιμάσει το ταλέντο του και στην μικρή οθόνη

Στη νέα σειρά που ετοιμάζει θα δούμε τους Ναζί να τα βρίσκουν σκούρα!
18 Μαΐου 2018 15:21
The Hunt: Ο Jordan Peele θα δοκιμάσει το ταλέντο του και στην μικρή οθόνη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, o βραβευμένος με Όσκαρ Jordan Peele μετά την επιτυχία που γνώρισε επιχειρώντας το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το Get Out, απ’ ό,τι φαίνεται θέλει να κάνει ποδαρικό και στην τηλεόραση, ως δημιουργός του The Hunt.

Πρόκειται για μία σειρά την παραγωγή της οποίας ενδιαφέρθηκε να αναλάβει το Amazon Studios, και η οποία θα προσιδιάζει σε δράμα εκδίκησης ενάντια στον φανατισμό και το τυφλό μίσος των Ναζί. Το σόου που θα απαρτίζεται από δέκα συνολικά επεισόδια, θα τοποθετείται χρονικά στην δεκαετία του 1970 στην Νέα Υόρκη. Το όλο project είναι εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα και βασίζεται επίσης σε μία ιδέα του David Weil (Moonfall), σεναριογράφου και συνδημιουργού του εγχειρήματος αυτού μαζί με τον Peele. Ο κεντρικός άξονας της πλοκής λοιπόν, περιστρέφεται γύρω από μία ετερόκλητη ομάδα Κυνηγών που αρχίζουν να δραστηριοποιούνται το 1977 καταδιώκοντας Ναζί ώστε να ανακαλύψουν κρυμμένα στελέχη τους τα οποία ακόμη συνωμοτούν για να συγκροτήσουν το Τέταρτο Ράιχ στις Η.Π.Α. Τα επίλεκτα μέλη του γκρουπ στρατολογούν και άλλους στον κοινό τους σκοπό δίνοντας το έναυσμα για μία αμείλικτη καταδίωξη εναντίον των Ναζί και των συνεργατών τους.

Ο Peele δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του: «Όταν ο David Weil μοιράστηκε για πρώτη φορά το (concept του) ‘The Hunt’ μαζί μου, αμέσως ήξερα ότι έπρεπε να συμμετάσχουμε. Είναι καθαρτήριο. Είναι noir. Είναι τρομακτικά σχετικό. Είναι ακριβώς αυτό που θέλω να δω στην τηλεόραση. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το Amazon για να φέρω αυτό το απίστευτο όραμα στον κόσμο».

Το The Hunt θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην υπηρεσία Prime Video του Amazon.