Το Sharp Objects με την Amy Adams απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα από τη συγγραφέα του "Gone Girl"
19 Μαΐου 2018 07:44
Το Sharp Objects με την Amy Adams απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης του Sharp Objects, της νέας μίνι δραματικής σειράς που θα φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του και στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η υποψήφια για Όσκαρ, Amy Adams (Arrival, American Hustle, Justice League). Το σόου πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στις 8 Ιουλίου του 2018 και θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια, ενώ το όλο concept αντλεί υλικό από το ομώνυμο noir μυθιστόρημα της Gillian Flynn, την ταλαντούχα συγγραφέα του “Gone Girl” και του “Dark Places”.

Ο κεντρικός άξονας του project περιστρέφεται γύρω από την Camille Preaker, μία ρεπόρτερ που έπειτα από ένα ορισμένο διάστημα νοσηλείας της σε μία ψυχιατρική κλινική, επιστρέφει και πάλι στην ενεργό δράση για να καλύψει τους φόνους δύο κοριτσιών στην γενέτειρά της. Η ηρωίδα προσπαθεί να εγκλιματιστεί και πάλι με τα τρέχοντα δεδομένα της καθημερινότητάς της. Η επαναπροσέγγιση με την μητέρα (Patricia Clarkson) και την 13χρονη ετεροθαλή αδελφή της δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Ο γυρισμός στο πατρικό της θα φέρει στην Camille αναμνήσεις πολύ δυσάρεστες, ενώ η ίδια θα πιάσει τον εαυτό της να ταυτίζεται με την κατάσταση των θυμάτων.

Το cast συμπληρώνουν οι: Elizabeth Perkins, Madison Davenport, Matt Craven, Henry Czerny, Taylor John Smith, Sophia Lillis, Chris Messina και η Eliza Scanlen. Ως δημιουργός του Sharp Objects αναλαμβάνει η Marti Noxon (Dietland, UnREAL, Code Black) επεξεργάστηκε το σενάριο. Ο Jean-Marc Vallée υπογράφει την σκηνοθεσία.