Το What We Do in the Shadows ετοιμάζεται για την μικρή οθόνη

Ο Taika Waititi και ο Jemaine Clement ξαναρχίζουν τα βαμπιρικά τους νυχτοπερπατήματα
04 Μαΐου 2018 12:12
Το What We Do in the Shadows ετοιμάζεται για την μικρή οθόνη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η μαύρη κωμωδία με βρικόλακες What We Do in the Shadows πρόκειται να βγει και σε τηλεοπτική σειρά, με τον δημιουργό της Taika Waititi να επιστρέφει δριμύτερος στον γνώριμο ρόλο του, μαζί και με τον συνάδελφό του, Jemaine Clement. Το σόου θα προβληθεί στο FX και θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια, μισής ώρας βασισμένο στην ομώνυμη σπαρταριστή ταινία του Waititi και του Clement.

Η υπόθεση του project εξελίσσεται στην σύγχρονη Νέα Υόρκη, και επικεντρώνεται σε τρία βαμπίρ που εδώ και εκατοντάδες χρόνια είναι πολύ καλοί συγκάτοικοι. Πέρα από τους Waititi και του Clement, επανέρχεται και ο Jonny Brugh για να μας υπενθυμίσουν μέσα από μία καινούργια μυθοπλασία ότι τα μικροπροβλήματα και τα ευτράπελα δεν λείπουν ούτε από τον κόσμο των απέθαντων! Το cast συμπληρώνουν οι: Matt Berry (The IT Crowd), Kayvan Novak (Four Lions), Natasia Demetriou (Year Friends), και ο Harvey Guillen (The Magicians). Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίζονται εν προκειμένω οι: Paul Simms, Scott Rudin, Eli Bush, και ο Garrett Basch.

Ο αντιπρόεδρος του FX, Nick Grad, δήλωσε μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του:

 «Το ‘What We Do in the Shadows’ με τον χρόνο μόνο καλύτερο γίνεται χάρη σ’ αυτή την ευφυέστατη τηλεοπτική διασκευή από τους συν-δημιουργούς Jemaine Clement και Taika Waititi. Η κινηματογραφική τους εκδοχή ήταν μια ξεκαρδιστική, φρέσκια προσέγγιση της καθημερινότητας, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν και οι αθάνατοι. Είμαστε ευγνώμονες σε αυτούς, καθώς και στον Paul Simms και τον Scott Rudin, και σ’ αυτό το εκπληκτικό cast που με αυτή τη σειρά θα μας τραβήξουν βαθύτερα στις σκιές».

Η πρεμιέρα της σειράς What We Do in the Shadows αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο FX την άνοιξη του 2019.