Castle Rock: Με ένα φοβερό teaser το Hulu ανακοινώνει την ημερομηνία πρεμιέρας

Ο Bill Skarsgård ξεπροβάλει ξανά μέσα από στον κόσμο του Stephen King
02 Μαΐου 2018 14:27
Castle Rock: Με ένα φοβερό teaser το Hulu ανακοινώνει την ημερομηνία πρεμιέρας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία νέο teaser με το οποίο μάλιστα επισημοποιεί και την ημερομηνία κατά την οποία το Castle Rock θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη. Η εν λόγω σειρά τρόμου προφανώς και παίρνει πνοή ζωής μέσα από το ανατριχιαστικό σύμπαν που έφτιαξε με την φαντασία του ο Stephen King. Τα σκοτεινά παραμύθια που επινόησε πλέον λαμβάνουν σάρκα και οστά σε έναν ενιαίο κόσμο με φόντο την πόλη του Maine.

Μάλιστα, στην τηλεοπτική αυτή μυθοπλασία βλέπουμε και τον Bill Skarsgård, ο οποίος ναι μεν μας συστήθηκε πέρυσι ως ο διαβολικός κλόουν Pennywise, όμως εν προκειμένω θα ερμηνεύσει άλλον ρόλο.

Ως δημιουργοί του σόου ανέλαβαν  οι Sam Shaw και Dustin Thomason (Manhattan), ενώ επωμίστηκαν και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού μαζί  με τους  J.J. Abrams, Ben Stephenson, Liz Glotzer, και τον ίδιο τον King.

Το Castle Rock θα απαρτίζεται συνολικά από δέκα επεισόδια και η αυλαία γι’ αυτό αναμένεται να ανοίξει στις 25 Ιουλίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό teaser: