Money Heist: Ανακοινώθηκε το Part 3 του ισπανικού φαινομένου!

“Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και…” τα πιάσαμε τα λεφτά μας!
21 Απριλίου 2018 05:42
Money Heist: Ανακοινώθηκε το Part 3 του ισπανικού φαινομένου!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Money Heist, το επιτυχημένο ισπανόφωνο σόου του Antena 3 με τον πρωτότυπο τίτλο «La Casa de Papel»/ The Paper House, ανανεώθηκε για 3η χρονιά, όπως ανακοίνωσε και το Netflix. Tην αποκάλυψη αυτήν ειδικότερα έκανε ο Erik Barmack, ο πρόεδρος του διεθνών πρωτότυπων παραγωγών του Netflix. Η streaming πλατφόρμα στο μέλλον θα φιλοξενήσει την 3η σεζόν της σειράς, η οποία πλέον σε επίπεδο παραγωγής περνάει αποκλειστικά στο εν λόγω δίκτυο. Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς, Alex Pina θα επανέλθει δριμύτερος στα καθήκοντά του, με τον επόμενο κύκλο του Money Heist να προβάλλεται μέσα στο 2019.

Ο Álvaro Morte, ο οποίος ερμηνεύει κεντρικό ρόλο, επιστρέφει ως ο ‘El Professor’, ένας απίστευτα ικανός και μυστηριώδης εγκέφαλος του οργανωμένου εγκλήματος ο οποίος συλλαμβάνει την ιδέα μίας επικών διαστάσεων ληστείας. Αποφασίζει λοιπόν, να στελεχώσει την ομάδα του με οκτώ άτομα κατάλληλα για την όλη επιχείρηση, με τους συνεργούς του να παίρνουν ομήρους και κλειδώνουν και τους εαυτούς τους μαζί τους στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Ο αρχιτέκτονας του συγκεκριμένου σχεδίου χειραγωγεί τις αρχές ώστε να εξυπηρετήσει καλύτερα τον σκοπό του. To cast συμπληρώνουν οι: Ursula Corbero, Itziar Ituno, Paco Tous και η Alba Flores.

Έπειτα και από την ακροαματικότητα που γνώρισε το όλο project ώστε να σκαρφαλώσει στην υψηλότερη θέση τηλεθέασης του Netflix για μη αγγλόφωνη παραγωγή, δεν προκαλεί έκπληξη ότι θα εμπλουτιστεί και με άλλα φρέσκα κεφάλαια η ιστορία. Ο λεγόμενος ‘El Professor’ απ’ ό,τι φαίνεται θα προσθέσει και άλλο ένα μεγάλο κόλπο στο ενεργητικό του το 2019. Ο ίδιος ο Morte που ενσαρκώνει την μορφή αυτήν, δήλωσε ότι έχει «συγκλονιστεί» από την δημοτικότητα της σειράς ανά τον κόσμο και σοκαρίστηκε όταν διαπίστωσε ότι άνθρωποι στην Αργεντινή κάνουν τατουάζ το πρόσωπό του στο σώμα τους.

Τα πιο πρόσφατα επεισόδια του Money Heist προστέθηκαν στο ελληνικό Netflix εδώ και μερικές εβδομάδες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του 2ου κύκλου: