Mr. Mercedes Season 2: Ημερομηνία πρεμιέρας και οι νέες αφίξεις του cast

Το 2ο κεφάλαιο της ανατριχιαστικής ιστορίας ανοίγει αυτόν τον Αύγουστο
18 Απριλίου 2018 15:54
Mr. Mercedes Season 2: Ημερομηνία πρεμιέρας και οι νέες αφίξεις του cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Den of Geek, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η καθηλωτική σειρά μυστηρίου Mr. Mercedes, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King, ανανεώθηκε για 2η σεζόν στο AT&T Audience Network, και επιστρέφει στην μικρή οθόνη αυτό το καλοκαίρι. Ο καινούργιος κύκλος λοιπόν, αναμένεται να ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου του 2018. Στην καρέκλα της σκηνοθεσίας θα καθίσει ο Jack Bender (Under the Dome) ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο David E. Kelley (Big Little Lies).

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επανέρχονται ο Brendan Gleeson ως ο επιθεωρητής Bill Hodges, και ο Harry Treadaway ως ο κατά συρροή δολοφόνος Brady Hartsfield. Υποκριτικά συνεχίζουν να τους πλαισιώνουν οι: Jharrel Jerome, Scott Lawrence, Breeda Wool, Justine Lupe και η Holland Taylor. Οι νέες προσθήκες που έγιναν όσον αφορά το cast της 2ης σεζόν του Mr. Mercedes είναι αυτές: του Jack Huston (Boardwalk Empire) ως ο γιατρός του αντιήρωα Hartsfield, και του Maximiliano Hernandez (Sicario) που θα μας συστηθεί ως ο υπαστυνόμος Antonio Montez.

Μεταξύ άλλων, οι King, Kelley, και ο Bender θα εξακολουθήσουν να ασκούν καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού, μαζί και με τον Dennis Lehane, ο οποίος επίσης θα επεξεργαστεί τους διαλόγους του σόου.

Ο Kelley δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά επ’ αυτού: «Είμαι ενθουσιασμένος και συνεπαρμένος! Οι Stephen King, Dennis Lehane, Jack Bender, Brendan Gleeson…είναι στ’ αλήθεια ιδιαίτερη ομάδα.

Ο Bender από την άλλη, τόνισε από μεριάς του: «Το ‘Mr. Mercedes’ είναι σαν ο Stephen King να γράφει για τα τέρατα μέσα στους χαρακτήρες  παρά έξω από αυτούς. Ήμασταν εξαιρετικά τυχεροί στο να προσελκύσουμε ένα εκπληκτικό cast, με επικεφαλής τον Brendan Gleeson και τον Harry Treadaway, για να φέρουμε στη ζωή αυτούς τους γεμάτους ελαττώματα, περίπλοκους και πολύχρωμους χαρακτήρες. Με την Sonar και το AT & T, μαζί και με τα σπουδαία σενάρια και την ταλαντούχα ομάδα μας στο Charleston, είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω να αφηγούμαι αυτήν την ιστορία».

Το Mr. Mercedes Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου 2018.