Patrick Melrose: Αποκαλύφθηκε το νέο trailer για τη μίνι σειρά του Benedict Cumberbatch

Ο "Sherlock" σε ρόλο γοητευτικού αλλά βασανισμένου δανδή
09 Απριλίου 2018 13:09
Patrick Melrose: Αποκαλύφθηκε το νέο trailer για τη μίνι σειρά του Benedict Cumberbatch

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer και αφίσα για το Patrick Melrose, τo δραματικό σόου όπου πρωταγωνιστεί ο Benedict Cumberbatch, ενσαρκώνοντας μία ιδιαίτερη προσωπικότητα που προσπαθεί να ξεφύγει από ένα επώδυνο παρελθόν και να ξαναγευτεί τις χαρές της ζωής.

Η σειρά αντλεί υλικό από τον ομώνυμο χαρακτήρα που εμπνεύστηκε ο Edward St. Aubyn και ο βραβευμένος με BAFTA, David Nicholls (Far From the Madding Crowd, One Day). Στην καρέκλα του σκηνοθέτη εν προκειμένω κάθεται ο Edward Berger (Deutschland 83).

Ο Cumberbatch εδώ υποδύεται έναν πλούσιο και τρυφηλό άνδρα, τον Patrick Melrose, ο οποίος μέσα από διάφορα εμπόδια και δοκιμασίες, προσπαθεί να φτάσει στη  προσωπική ευτυχία. Ο βίος του περιλαμβάνει τα καταπιεσμένα παιδικά του χρόνια κυρίως λόγω της αυταρχικής φιγούρας του πατέρα του, την προσωρινή ευχαρίστηση που βρήκε αργότερα στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, έως και την επαναφορά του σε μία πιο φυσιολογική νοοτροπία ζωής που δεν αποκλείει από το πλάνο και την οικογένεια.

Το όλο εγχείρημα που θα αναπτυχθεί σε πέντε συνολικά επεισόδια,  υποτίθεται ότι λαμβάνει χώρα στην Γαλλία του ’60, την Νέα Υόρκη του’80 και την Βρετανία στις αρχές του νέου μιλένιουμ.

Το cast συγκροτούν ακόμη οι: Hugo Weaving, Jennifer Jason Leigh, Anna Madeley, Allison Williams, Pip Torrens, Jessica Raine, Prasanna Puwanarajah, Holliday Grainger, Indira Varma, Celia Imrie και η Blythe Danner.

Η Two Cities Television συντονίζει την παραγωγή του project. Το Patrick Melrose θα κάνει το ντεμπούτο του στο Sky Atlantic όσον αφορά την διανομή του στο εξωτερικό, ενώ όσον αφορά την κυκλοφορία του εντός των Η.Π.Α. αυτήν θα πραγματοποιηθεί στο Showtime στις 12 Μαΐου του 2018. Παρακάτω έπονται το σχετικό trailer και η αφίσα: