Αναταράξεις στην παραγωγή του True Detective Season 3

Αποχώρησε ο σκηνοθέτης Jeremy Saulnier μετά από δύο επεισόδια
03 Απριλίου 2018 03:28
Αναταράξεις στην παραγωγή του True Detective Season 3

Συνεχίζοντας την κακοτυχία που διακατέχει την επιστροφή του True Detective, η τρίτη σεζόν της σειράς έπεσε πάνω σε ένα ακόμη εμπόδιο. Σύμφωνα με το THR, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης πίσω από τα Blue Ruin και Green Room, Jeremy Saulnier, αποχώρησε από την παραγωγή, έχοντας σκηνοθετήσει μόλις δύο επεισόδια της νέας σεζόν. Η επίσημη δικαιολογία για το διαζύγιο είναι πως υπήρξαν θέματα με το πρόγραμμα του σκηνοθέτη, ενώ ο ίδιος ο Saulnier με σχόλιο του στο Twitter είπε μόνο "ουδέν σχόλιο". 

Το αρχικό πλάνο για τον 3ο κύκλο ήταν ο Saulnier να αναλάβει το δεύτερο μισό της σεζόν και το υπόλοιπο ο δημιουργός της σειράς, Nic Pizzolato. Ακούγεται, βέβαια, πως ο Pizzolatto είναι ο λόγος της αποχώρησης του Saulnier, μιας και είναι γνωστός για τον εγωισμό και του πόσο πολύ σφιχτό έλεγχο απαιτεί, ιδιαίτερα μετά την αποτυχία της 2ης σεζόν.

Ευτυχώς, ο αντικαταστάτης βρέθηκε ήδη στο πρόσωπο του Daniel Sackheim, που είναι ένας ιδιαίτερα αποδοτικός βετεράνος τηλεοπτικός σκηνοθέτης, υπεύθυνος για μερικά από τα καλύτερα επεισόδια του The Americans. Σίγουρα, όμως, δεν έχει την ίδια αντίληψη και γούστο όπως ο ταλαντούχος σκηνοθέτης του Green Room, οπότε αυτό αφήνει μερικά ερωτηματικά για το επίπεδο της 3ης σεζόν σε αυτό το κομμάτι. 

Το True Detective Season 3 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2019 και θα πρωταγωνιστούν οι Mahershala Ali, Carmen Ejogo, Scoot McNairy, Mamie Gummer και Stephen Dorf.