Daredevil Season 3: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ένα ενδιαφέρον σχόλιο υποβόσκει για το παρελθόν της Karen Page
30 Μαρτίου 2018 14:52
Daredevil Season 3: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Comic Book Resources, βγήκαν καινούργια στιγμιότυπα από το σετ του 3ου κύκλου της action σειράς Daredevil του Drew Goddard, η οποία βασίζεται στον ομώνυμο χαρακτήρα των comics της Marvel.

Στις λήψεις που τραβήχτηκαν από την εφημερίδα Register-Star, όπως φαίνεται λανθάνει ένας έμμεσος υπαινιγμός για το παρελθόν της Karen Page (Deborah Ann Woll), της πρώην γραμματέως των Nelson (Elden Henson) και Murdock (Charlie Cox) και νυν δημοσιογράφου της New York Bulletin. Απεικονίζεται το Fagan Corners, ο φανταστικός τόπος καταγωγής της, ο οποίος είχε αναφερθεί και στην 2η σεζόν του σόου. Στα comics o πατέρας της Karen Page μετατρέπεται στον Death’s Head, έναν σκληροπυρηνικό ‘κακό’ που δημιουργήθηκε από ένα εργαστηριακό ατύχημα, καθώς η ακτινοβολία κοβαλτίου τον μετάλλαξε σ’ ένα τέρας που καλπάζει πάνω σε ένα άλογο-σκελετό.

Η αναπαράσταση του μέρους αυτού, του Fagan Corners, θα μπορούσε ενδεχομένως να μας προετοιμάζει για την άφιξη του παραπάνω αντιήρωα ή να συνιστά ένα flashback όσον αφορά τις ρίζες της Karen.

H πρεμιέρα του Daredevil Season 3  θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Netflix, με τους προαναφερθέντες κύριους πρωταγωνιστές αλλά και τους δευτερεύοντες όπως είναι οι Deborah Ann Woll, Rosario Dawson και ο Vincent D’Onofrio να επανέρχονται δριμύτεροι στους γνώριμους ρόλους τους.