Cobra Kai: Η cult επιστροφή του Karate Kid στο νέο trailer

Κάποιες αντιπαλότητες δεν λήγουν ποτέ...
22 Μαρτίου 2018 14:27
Cobra Kai: Η cult επιστροφή του Karate Kid στο νέο trailer

Το έπος του θρυλικού Karate Kid επιστρέφει 34 χρόνια μετά! Το YouTube έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο πλήρες trailer του Cobra Kai, της σειράς που αποτελεί sequel της ταινίας του 1984 και θα προβληθεί αποκλειστικά στην υπηρεσία YouTube Red.

Ο Daniel LaRusso του αγέραστου Ralph Macchio είναι πλέον ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και οικογενειάρχης, ενώ ο άλλοτε ποτέ αντίπαλος του, Johnny Lawrence του William Zabka, ζει μια εντελώς διαφορετική ζωή πνιγμένος στο αλκοόλ. Έτσι, για να εξιλεωθεί αποφασίζει να ανοίξει και πάλι το περίφημο dojo του Cobra Kai και να γίνει ο sensei σε μια νέα γενιά "Karate Kid". Οι ζωές των δύο ορκισμένων εχθρών συναντώνται ξανά με αποτέλεσμα να αναζωπυρωθεί η διαμάχη τους.

Το cast συμπληρώνουν οι: Tanner Buchanan, Jacob Bertrand, Courtney Henggeler, Mary Mouser, Xolo Mariduena και Nichole Brown. 

Το που θα τους βγάλει είναι κάτι που θα το μάθουμε στα 10 ημίωρα επεισόδια του Cobra Kai που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Μαΐου του 2018 στο YouTube Red. Μέχρι τότε δείτε το νεότερο trailer.