Westworld 2: Οι πρώτες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της νέας σεζόν

Πάρτε μία ιδέα από τους καινούργιους χώρους του θεματικού πάρκου!
02 Μαρτίου 2018 15:53
Westworld 2: Οι πρώτες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της νέας σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, βγήκαν τα πρώτα επίσημα στιγμιότυπα από τον 2ο κύκλο του Westworld, της επιτυχημένης sci-fi σειράς του HBO η οποία πρόκειται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη στις 22 Απριλίου του 2018.

Το εν λόγω δυσοίωνα φουτουριστικό σόου των Jonah Nolan και Lisa Joy καθυστέρησε λιγάκι φέτος, αφενός διότι οι δύο δημιουργοί ήθελαν να εξασφαλίσουν ότι σεναριακά θα ήταν άρτια η συνέχεια του φιλόδοξου project, και αφετέρου οι πυρκαγιές που είχαν ξεσπάσει τον περασμένο Δεκέμβριο στην Καλιφόρνια δεν επέτρεπαν να γίνουν κανονικά τα γυρίσματα στους φυσικούς χώρους της περιοχής.

Οι ισορροπίες στο θεματικό πάρκο που μας ξενάγησε η 1η σεζόν, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα εύθραυστες, αφού ο τροχός έχει γυρίσει για τα καλά για τους οικοδεσπότες που θα θελήσουν να πάρουν τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια τους και φαίνονται πέρα για πέρα αποφασισμένοι γι’ αυτό!

To cast των πρωταγωνιστών που μας συστήθηκε μέχρι τώρα είναι οι: Anthony Hopkins (Silence of the Lambs), Ed Harris (The Truman Show), Evan Rachel Wood (The Wrestler), Thandie Newton (Crash). Τους βασικούς ήρωες πλαισίωσαν υποκριτικά και οι: Jeffrey Wright, James Marsden, Ben Barnes, Ingrid Bolsø Berdal, Clifton Collins, Jr., Luke Hemsworth, Sidse Babett Knudsen, Simon Quarterman, Rodrigo Santoro, Angela Sarafyan, Jimmi Simpson, Shannon Woodward και η Tessa Thompson.

Ακολουθούν οι εν λόγω φωτογραφίες του Westworld Season 2 που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Απριλίου στο HBO.