Collateral: Το trailer ξεπροβάλλει μία σκοτεινή συνωμοσία στο προσκήνιο

Η Carey Mulligan υποδύεται μία Βρετανίδα ντεντέκτιβ
21 Φεβρουαρίου 2018 17:30
Collateral: Το trailer ξεπροβάλλει μία σκοτεινή συνωμοσία στο προσκήνιο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Collateral, την μίνι σειρά μυστηρίου του Netflix, όπου πρωταγωνιστεί η υποψήφια για Όσκαρ, Carey Mulligan (Mudbound, The Great Gatsby).

Η διάσημη ηθοποιός θα ενσαρκώσει μία επιθεωρητή η οποία εργάζεται στο Λονδίνο και είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από έναν πυροβολισμό που κάποιοι έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν ως ένα τυχαίο περιστατικό βίας. Στην πραγματικότητα υφέρπουν πολύ πιο βαθιά και επικίνδυνα ζητήματα τα οποία η ηρωίδα θα κληθεί να διερευνήσει.

Το σενάριο της εν λόγω αστυνομικής τηλεοπτικής μυθοπλασίας υπογράφει ο David Hare (The Hours,The Reader), ενώ πίσω από την σκηνοθεσία βρίσκεται η δημιουργός  S.J. Clarkson (Jessica Jones,The Defenders).

Πρόκειται για μία πρωτότυπη παραγωγή του BBC, η οποία θα κάνει το άνοιγμά της στο BBC2 του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και στην streaming πλατφόρμα του Netflix. Αν κάποιος είναι λάτρης τέτοιου τύπου μυθοπλασιών της μικρής οθόνης όπως είναι το Broadchurch, το Luther, και το The Fall, θα είχε ενδιαφέρον να ρίξει μια ματιά και στο συγκεκριμένο σόου.

Τα τέσσερα επεισόδια του Collateral αναμένεται να είναι διαθέσιμα στο δίκτυο του Netflix, στις 9 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: