The Innocents: Trailer για την ανερχόμενη μεταφυσική σειρά του Netflix

Κανένα πράγμα δεν είναι τόσο αθώο όσο δείχνει
16 Φεβρουαρίου 2018 14:20
The Innocents: Trailer για την ανερχόμενη μεταφυσική σειρά του Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, βγήκε καινούργιο trailer για το The Innocents, το ανερχόμενο μεταφυσικό σόου τρόμου του Netflix, το οποίο είναι βρετανικής παραγωγής και ως δημιουργοί του ανέλαβαν η Hania Elkington (The North London Book of the Dead) και ο Simon Duric (The Crown, Black Mirror).

Στην εν λόγω σειρά του παραφυσικού η οποία αποτελείται από οκτώ επεισόδια συνολικά, πρωταγωνιστούν οι: Guy Pearce (L.A. Confidential, Memento), Sorcha Groundsell (Clique) και ο Percelle Ascott (Wizard vs. Aliens)

Ο κεντρικός άξονας της τηλεοπτικής αυτής μυθοπλασίας περιστρέφεται γύρω από δύο ερωτευμένους εφήβους, τον Harry (Ascott) και την June (Groundsell). Το ζευγάρι αποφασίζει να ξεφύγει για λίγο από την επίβλεψη των καταπιεστικών γονιών τους ώστε να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.  Πρόκειται όμως να πραγματοποιήσουν ένα διαφορετικό ταξίδι προσωπικής αναζήτησης που θα τους φέρει αντιμέτωπους με πολλές συνταρακτικές αλήθειες για το ποιόν των οικογενειών τους. Σκοτεινά μυστικά θα έρθουν στο φως κινδυνεύοντας να καταστρέψουν τις ισορροπίες που υπήρχαν μέχρι τώρα, ενώ η συνειδητοποίηση ότι τα άτομα αυτά κατέχουν υπερφυσικά χαρίσματα θα τους βάλει σε πρόσθετους μπελάδες.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται οι: Charlie Pattinson, Elaine Pyke και η Willow Grylls. Οι Farren Blackburn, Pattinson, Pyke και η Grylls επωμίστηκαν επίσης και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Το The Innocents είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στην πλατφόρμα του Netflix μέσα στο 2018.