True Detective: Ο Ray Fisher ανήκει πια στο cast της 3ης σεζόν

Το περίφημο αστυνομικό σόου του HBO επιστρέφει το 2019
15 Φεβρουαρίου 2018 14:05
True Detective: Ο Ray Fisher ανήκει πια στο cast της 3ης σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι υπήρξε νέα προσθήκη στο cast του 3ου κύκλου του True Detective, με τον Ray Fisher, που γνωρίσαμε ως Cyborg στο πρόσφατο Justice League, να υπογράφει συμβόλαιο με το HBO για την συμμετοχή του στην σειρά.

Η αστυνομική τηλεοπτική ανθολογία που την πρώτη χρονιά έκανε το ντεμπούτο της με τεράστια επιτυχία με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson, πέρασε ένα γερό σκαμπανέβασμα στην 2η σεζόν με τον Colin Farrell και την Rachel McAdams, προχωράει κανονικά τις διαδικασίες παραγωγής του 3ου της κεφαλαίου.

Ως επικεφαλής του επιτελείου των ηθοποιών τίθεται πλέον ο Mahershala Ali (Moonlight,House of Cards, Hidden Figures), ενώ πλαισιώνεται υποκριτικά από τους Rhys Wakefield (The Purge), Michael Greyeyes (Fear the Walking Dead), και τον Jon Tenney (The Closer).

Ο ανεχόμενος κύκλος όσον αφορά την δράση του, θα επικεντρωθεί στο Ozarks όπου ένα έγκλημα που δεν έχει διαλευκανθεί εδώ και δεκαετίες, κρατάει την μικρή πόλη σε μία διαρκή ανησυχία και αβεβαιότητα. Εκεί θα σπεύσει ο Wayne Hays (Mahershala Ali), ένας επιθεωρητής από το Βορειοδυτικό Arkansas, για να ερευνήσει περαιτέρω την μυστηριώδη εξαφάνιση δύο ανηλίκων, η οποία χρονολογείται ήδη από το 1980. Ο Ray Fisher θα υποδυθεί τον Henry Hays, γιο του αστυνόμου Wayne.

Παίζουν επιπλέον οι: Carmen Ejogo (Selma), Stephen Dorff (Immortals), Scoot McNairy (Halt and Catch Fire), και η Mamie Gummer (The Good Wife).

Καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται εδώ ο Nic Pizzolatto που θα επεξεργαστεί και τους διαλόγους του όλου project, ενώ ως εξωτερικοί παραγωγοί θα λειτουργήσουν οι: Scott Stephens, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Joki Fukunaga, Steve Golin, Bard Dorros, και ο Richard Brown.

Η πρεμιέρα της 3ης σεζόν του True Detective θα πραγματοποιηθεί στο HBO μέσα στο 2019.